Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
3 ayda bir alınan maaş evde bakım maaşı değil 2022 engelli maaşıdır. Oda Mart ayında yatırılacak. Henüz mart ayına girmedik bile. Dolayısıyla maaşını alamaman normal.
[MENTION=17172]metinzrl[/MENTION] %40 ve üzeri raporla 3 ayda bir alınan evde bakım maaşı değil 2022 engelli maaşıdır. Evde bakım maaşı için arkadaşımız Hataylınında söylediği gibi %50 ve üzeri ağır engelli ibareli rapor gerekmektedir.
Aldığınız maaşı Mart, Haziran, Eylül ve Aralık aylarında olmak üzere üç ayda bir ödenir.
Agır engelli ibaresi yazmayan veya işareti bulunmayan rapor oranı ne olursa olsun %50-%60-%70-%80-%90-%95 heyet yorumu sonucu belirliyor yüzdeye göre degil bana başhekim yardımcısının dedigi bu- - yemek yemede ve banyo yapmada ve birini yardımı ile yürüme veya şizofreni kısmii felç durumlarına agır engelli raporu veriliyor ama merak ettigim çalışan var bakım maaşı alıyor kendi başına yürüye biliyor dedigim gibi çalışıyor bunlar nasıl alıyor bu belirttiklerimden farklı bilgisi olan paylaşsın burada lütfen engelli olmanın zorluklarını hepimiz çok iyi biliyoruz öyleyse gerçeklere dayalı bilgileri paylaşalım ben %76 raporuma hayır sonucuna il saglık müdürlügüne itiraz ettim en yakın diger hastanelere göndere biliriz dediler ben de raporun oranına itiraz etmiyorum hayır ibaresine itiraz ediyorum benim yeterli yüdem var dedim olsun biz ancak böyle yapabiliriz dediler bende BİMER, üzerinden saglık bakanlıgına yazdım sonuç ne olursa artık çünki diger hastane başka kurallara göre hareket etmiyecek zaten fakiriz masrafları karşılayacak ekonomik gücümüz yok