Evde bakım maaşı niçin herkese farklı miktarda veriliyor.?

arkadaşlar ben 560 aldım sizleri bilmiyorum ama yanım bi bayan 580 aldı hatta zam verdiklerini söylediler neden acaba kimininki 560 kimininki 580 bilgisi oln veya çeken bi yazsın lütfen rica ediyorum

rüya,

evde bakım maaşı 574 tl. dir.. 580 tl. alan bayanın 6 tl. si içerde biriken küsüratıdır.. 560 aldım diyorsun.. 14 tl. kesinti var.. kesinti olmaması lazım..dı.. ama ''bilgi işlem..'' adı altında banka kesmiş olabilir.. paranı hangi bankadan alıyorsun.?

Banka yılda bir kez işlem parası adı altında para kesiyor muhtemelen o sebepten eksik almışsınızdır, ama paramı tam almak isterim derseniz önce shç'yi sonra ziraat bankasını arayım nedeni ögrenebilirsiniz.

Bu durum devam ediyorsa sürekli 560 alınıyorsa kurumla görüşmenizi öneririm kurum net yatırıyordur büyük ihtimalle bankayla kontak kurmanızı öneririm belki yılda bi kez olsa neyse ama süreklibir durum için görüşmek gerekiyor...

bilmiorm benimki değişiyo.. zaten bu ay iş başı yaparsam abimn maaşı kesilir.. kişi başına düşen gelirden dolayı.. en son kişi başı gelir ne kadr olcaktı bilgisi olan var mı?

teşekkürler verdiğiniz bilgi için, fakat allah nasip ederse memur olarak işe başlıyacağım için normal olarak kesilcek.. allahım başka ihtiyac sahiplerinin yararlanmasını sağlar umarım..

bu ay bir çok arkadaşımız evde bakım maaşını 560 tl. olarak aldı..

Geri