yanlız dikkat ettiyseniz evde bakım maaşı demedi evde bakım yardımını yarından itibaren yatırmaya başlıyoruz ayın yirmisine kadar bitiricez dedihaberi gördüm çoğu haber sitelerinde var açıklama o şekilde ama çok tuhaf değil mi sizcede maaşları aldık zaten hani extra destek dese olurda maaşlar yarın yatmaya başlayacak demesi hiç ümidim yok ama belli olur maaş alan olacak mı bakalım
hayırdır kardeşim sanane benim yorumumdan sen ne anladın o engin zekan ile açıklada senden doğrusunu öğrenelimAnlayacağımız dilden konuşuyor her bakan iyi saten verirse iyi vermese kötümü insaniz hepiminiz
Arkadaşlar bu kadarda olmaz ya bayram öncesi yatırıldı maaşlar boşuna beklemeyin bunu bilmek için kahin olmaya gerek yok her bayram önceden yatırıldını biliyoruz haziranın 13 ne kadar para falan yokAnlayacağımız dilden konuşuyor her bakan iyi saten verirse iyi vermese kötümü insaniz hepiminiz
aynen öyle vermek istiyorlarsa bayram ikramiyesi versinler bizlerde nefes alırızArkadaşlar bu kadarda olmaz ya bayram öncesi yatırıldı maaşlar boşuna beklemeyin bunu bilmek için kahin olmaya gerek yok her bayram önceden yatırıldını biliyoruz haziranın 13 ne kadar para falan yok
hadi inşallah diyelim haddimi aşıp kalp kırdıysam özür dilerim Veli kardeşimDün açıklama yapıldı bakan yanık 5 ğün içinde yatacak dedi müjdeyi verdi ben sosyal hizmetler çalışan yeğenim var sordum oda dediki var öyle bir haber ama yarın öğrenip haber veririm dedi inşallah yatar