gayet güzel güzel açıklamışşınz şunda bakım parasında sorun yok parayı alıyoruz onların demesi 24 tl geçmeme limitimiz varmış fakat temmuz maşında maşlarımıza zam olcak ozaman sınırı geçiyormuşuz
sayin yoneticim e devletde kayit bulunamadi diyor sebebi ne olabilir gecen de baktigimda kayit vardi sebebi ne olabilir ekonmik desdek aliyorum
se hayata öncelikle cevaplar için çok teşekkür ederim benim anlamadığım neden var bakım parası alma şartlarında eve giren gelir önemli yazlık ev aldım 42 metre karelik ben bunu kiraya vermedim 1 kuruş evden gelir yok tam tersine ben 1165 tl benden yani maşımda kesiliyor bu saçmalık deyilmi o zaman bakım parası alan ev almıyacak araba almıyacak desinler benim 2 ağır engelli kardeşim vardı birini kaybettik 6ay önce bu ikinci kardeşim onunla çok samimiydı kardeşini kaybedince pikolojisi bozuldu doktora götürdük yer deyişimi yapması lazım dedi ben yazlık ev almaya karar verdik açıkçası bizi pişman ettiler günlük tatile gitsek daha iyi olurdu kardeşim madur olmazdı