Arkadaşlar hiç bir şartlar altında 7500tl den fazla çekim yapamıyormuyuz aynı gün içinde bilgisi olan varmı
Sigorta ödemesi telefon faturası ödemesi yapamıyormuyuz.Arkadaşlar hiç bir şartlar altında 7500tl den fazla çekim yapamıyormuyuz aynı gün içinde bilgisi olan varmı
Bankanın günlük ATM para çekme limitleri uygulanır.Bu kartan para çekme limiti ne k
Sigorta ödemesi telefon faturası ödemesi yapamıyormuyuz.
Bankanın günlük ATM para çekme limitleri uygulanır.
Şu anki uygulamaya göre 10.000 Kart ile 10.000 de QR kod ile 20.000 tl
7500 limit üstü çekim ondan da komisyon kesiliyorKarttan aynı gün 10.000 üstü çekilmiyor mu yoksa 10.000 üstü çekim yapıyoruz kesintili yapıyor Atm
Ziraat etmesinden limit üstü çekim yapılıyormu komisyon vererek birde çekim yapmadan kart hesabında para varken atm den sigorta pirimi telefon faturası vesayre hatıra biliyormuz arkadaşlar7500 limit üstü çekim ondan da komisyon kesiliyor
kart alırken yazı yazmanız gereken bir durum oluştu mu? benim akrabam kartı almaya gittiğinde okuma yazması yoktur diye kart vermeyi reddetmişler.Oysaki akrabam demişki heceleyerek okurum imzada atarım ama yazı yazamam....Size yazı filan yazdırdılarmı yoksa sadece imza ile mi aldınızŞubat ayı aylıkları halk bankasından çekilecek. Kısıtlı hesap olduğu için internet bankacılığı açılmıyor. Sadece bankamatikten çekilecek para yada alışveriş kartla ödeme vs gibi. Aile Bakanlığından mesaj gelmesi lazım maaş yatan kişiye gelmeyenlerde bir an önce bankaya gidip kartını alsın. Hemen veriyorlar.
Evet okudum onayladım yazdırıyorlarArkadaşlar halkbanktan bakım parası için kart almaya gittiğinizde yazı yazmanızı gerektirecek bir durum oldumu yoksa sadece imza atarakmı aldınız kartı? Benim akarabama okuma yazması eksik diye hesap açmayı reddetmişler....İyide zaten bu kişi hak sahibi ve otomatik olarak hesabı açılmış olmalı değilmi? kimliğini gösterip imza atıp kartı alması gerekiyor ama görevli yapamış işlemi.
Para aktarma ve fatura ödemesi yapılamıyor atm ye gidip çekilebiliyor mobil bankacılık ta para aktarma yerinde gönderen hesap kısmında görünmüyor hesap ama normal hesap bakiyesi olarak bakıldığında görünüyorPara aktarma varmı peki fatura ödeme varmı