İyi günler, aynı dediğiniz gibi yapmaya çalıştım, daha ilk TC girilen yerde, Banka hesap bilgilerinizde eksiklik bulunmaktadır diye uyarı verip en yakın şubemize başvurabilirsiniz diyorArkadaşlar Halkbank her ne kadar da internet bankacılığı verilmiyor dese de siz kendiniz açabiliyorsunuz bilginiz olsun.
İlk önce yapmanız gerekenler sırasıyla şöyle;
1-Halkbank Aile kartını teslim aldıktan sonra 7 gün içinde size ulaşan şifrenizi bankamatikten değiştirmelisiniz.
2 -Halkbank mobili cebinize indirin.
3-İndirdikten sonra giriş kısmına tıklayın.
4-Sağ alt köşede Dijital parola al var ona tıklayın (bu arada mobil veriniz açık olmalıdır
5-Sizden istenen bilgileri doldurup onaylın dijital parolanız hazır.*** Ondan sonra uygulamaya girebilirsiniz.
Uygulamanın altında bulunan HESAP/KART bölümünden Hesaplarım sonra da vadesiz Hesapları tıklayınız orada açılan hesap görünüyor.
***Ayrıca Mobil uygulamada kartlarım bölümünden banka kartlarına tıklayınız kartınızda orada gözükmektedir.
Mobil bankacılık, parola almaya çalıştım banka bilgilerizde eksiklik var uyarısı veriyor, sizin aile kart dışında Halkbank hesabınız var mıydıPara aktarma ve fatura ödemesi yapılamıyor atm ye gidip çekilebiliyor mobil bankacılık ta para aktarma yerinde gönderen hesap kısmında görünmüyor hesap ama normal hesap bakiyesi olarak bakıldığında görünüyor
Arkadaşım önce uygulamanın giriş kısmına bas orda Kart bilgileri ile olanı seçMobil bankacılık, parola almaya çalıştım banka bilgilerizde eksiklik var uyarısı veriyor, sizin aile kart dışında Halkbank hesabınız var mıydı
KesinmiArkadaşlar Şubat ayı evde bakım ödemeleri bu ay'da Ziraat Bankası'ından yatacak isteyen 03123608090/Dahili 130 Keçiören Evde Bakım Hizmetlerini arayıp bilgiyi teyit edebilir.