Evde bakım önceden yapilmis bir basvuru bulunmamaktadır herkeste aynımı

Ben gelen mesajı ekleyemiyorum ben cuma günü gidecem kendiniz bilirsiniz ister gidin ister gitmeyin bunu ilçenizdeki sosyal hizmetlere sorabilirsiniz

Az önce aradım telefonlada bildirebiliyosunuz hastanın adını sordu kartı aldığımı belirtti oraya bu kadar başka bişey yok

Merhaba , İlk defa Bakım maaşı alacaklar Kendileri mi Halk bankasında, Banka Hesabı açacak yoksa Aile sosyal hizmetler bakanliği kendisi mi hesap açıyor?

ben gittim sordum hesap merkezden otamatik açılmıştır biz sistemde görüyoruz

Evde bakım önceden yapilmis bir basvuru bulunmamaktadır sordum e devlet sisteminden kaynaklanan dedi memur bana​

Merhaba birşey soracaktım e devlette BAKIM İHTiYACI OLAN ENGELLİLERİN EVDE BAKİM TALEPLERİNİN ÖN BAŞVURUSU diye sayfada süreç devam ediyor diye yazı varken şimdi önceden yapılmış bir başvurunuz bulunmamaktadır diyor. Herkeste aynımı

Halkbank aile kartını teslim alanların kuruma gidip ben kartımı aldım diye bildirmesi diye bir uygulama yoktur.Lütfen doğru bilgi verelim.Adına hesap açılmış kartını teslim almamışsa banka sms gönderebilir o başka mevzu kartı olanlar kuruma filan bildirmesine gerek yok sistem sana nasıl hesap açıyorsa halkbanktan bildiriminide alıp almadığınıda görür insanları sürekli yanlış bilgilere yönlendirip telaşlandırmanın manası yok.

Geri