Evde bakım parası alıyorum staja gidince yapılan sigortadan maaş kesilir mi

Selam arkadaşlar iyi günler ben mesleki açıköğretim lisesinde okuyorum son sınıfım bu sene haliyle staj yapmam gerek baston kullanıyorum ve sağlık sorunlarım el vermediği için stajı naylon yapıcam ama okul zorunlu kaza sigortası yapıyormuş herkese annem benim adıma bakım parası alıyor okul bana kaza sigortası yaptığında maaş kesilirmi lütfen acil verin

Durumu aynen bu şekilde shçek'e bildirin maaşınız kesilmeyecektir ancak öncesinden bildirin, çünkü bildirmezseniz bilgileri olmazsa sistemde görürlerse sizi bir işe girdi sanıp maaşınızı keserler, bu sigortanın staj için oldugunu söyleyin.

yalnız mehmet bey beyfendinin söylediği kaza sigortası yani sgk değil ( ben öyle anladım) bu durumda maaşla alakası olmaz özel sigorta herlde...

Bugün okula gidip sorucam inşallah normal sigorta değildir sadece kaza sigortasıdır il müdürlüğünü aradım bunu bildirmezsen geri ödeme çıkar dediler ilk önce okula gidip tam öğrenip sonradan tekrar arıcam cevaplarınız için çok teşekkür ederim

merhaba staj için sadece kapsamsız bır siğorta yapılıyor tedbır olsun dıye ama tabiki bildirmek gerekiyor..

Geri