evde photoshop after efect grafik işleri yapıyorum

Hatta gececi kardeşim örnek olsun, evde iş verebilecek kişiler sitemizden açıklama yapabilir,

Aynı anlamda iş veren, iş alan kişiye karşı kefil olmak gibi bir durumumuz yoktur, sadece iş, çalışma anlamındaki ilişkiye yardımcı olabilmek isteriz.

Bu tarz konularda geçmişteki örneklere bakarsak, genelde sıkıntılı alacak verecek konularında uygunsuz çok durum yaşandığını bizzat ben bildiğim için alış verişinizi garantiye almak aklınızda bulunsun.

sayın halil yılmaz yarına kadar size çalışmaları atacağım bu arada buraya dosya resim çalışma nasıl atılıyor kısmen anlatırsanız sevinirim

[MENTION=4669]gececi01[/MENTION] yaptığın çalışmalardan bir kaç örnek atman mümkünmü?

ayrıca sayın halil yılmaz photoshop logo banner haricinde elektrik otomasyon arıza tesisat bakım onarım işlerinide yapmaktayım adana seyhaN çukurova yüreğir imamoğlu ilçelerinde hertürlü elektrik arıza bakım onarım gibi işlerinizide yapabilirim kendim engelliyim fazla ayakta duramıyor ağır kaldıramadığımdan mesleğim altındanda mükemmel ancak iş verecek idare edecek bir işveren bulamadım piyasada NOT:ŞEHİT AİLELERİNE ÜCRETSİZDİR

YAYIN BAŞLIYOR.jpg sayın halil yılmaz

Ekli dosyalar

• YAYIN BAŞLIYOR.jpg
    YAYIN BAŞLIYOR.jpg
    38.2 KB · Görüntüleme: 283
Çizgilerin güzel ancak birazdaha kendini geliştirmen lazım kardeşim.
Bende çok profesyonel olmasada fotoşopla uğraşıyorum. Eğer kendini geliştirirsen evden gayette güzel iş yapabilirsin.

[MENTION=4669]gececi01[/MENTION] [MENTION=3]Halil Yılmaz[/MENTION]

bir şey sormak istiyorum,

elimde eskiden çekilmiş çok küçük boyutta resimler var hani şuan bu sayfada görebildiğimiz avatar resimleri boyutlarında,

bunların kalitesini kaybetmeden büyütebilir hatta duvar kağıdı boyutunda kaliteli hale nasıl getirebilirim acaba?

Çizgilerin güzel ancak birazdaha kendini geliştirmen lazım kardeşim.
Bende çok profesyonel olmasada fotoşopla uğraşıyorum. Eğer kendini geliştirirsen evden gayette güzel iş yapabilirsin.

sayın Halil yılmaz aslında bu işi yapan benim oğlum 17 yaşında daha profesyonel dosyaları var 7 yaşından beri evde kendi kendine uğraşarak öğrendi bir kaç ajansla çalıştı ancak okul olduğu için sadece eğitim aşamasında fakat bir çok programa hakim phatoshop after efeckt illisturatör iyi corel ve auto cad de acemi şu sıralar ise web tasarım öğrenmeye çalışıyor ancak okulu bşitşnce 1 sene sonra bir ajans da devamlı çalışacak bana gelince bende elektrik tesisat otomasyon işi yapıyorum ama kendi imkanlarımızla bir hedefe doğru gidiyoruz ortopedik engelim ağır çalışma ve hızlı perfomans gösteremediğinden serbet prite time yapıyorum hayırlısı olsun bakalım ne diyeyim

Geri