Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eve Ziyarete Geldiler. Bakım Maaşı Ne Zaman Yatar?
Merhaba arkadaşlar, adres değişikliği bildirdim ve bilgi güncellemesi adı altında tekrar kurumları gezdim ve bu nedenle 3 aydır maaş alamamaktayım.
Nisan ayının 5`i gibi eve ziyarete geldiler.
4 maaş dönemi geldi acaba maaş bu ay yatarmı? Yada nezaman alırım?
Eve gelinip inceleme yapıldıktan sonra şartlar uygun bulunursa hesap açmanız isteniyor sonrasında 1.5 - 2 ay gibi bir zaman diliminde maaş hesaba yatmaya başlıyor. Bu durum bulunduğunuz ildeki yoğunluklada alakalı olarak kısalıp veya uzayabilmekte. Mayıs maaşı hesaba yatarmı bilemem ama muhtemelen en geç Haziran maaşı almaya başlarsınız.
Selam daha önce maaş alıyordum yeni adres bildirince maaşı kestiler ve süreç başladı..
Banka hesabı vs bilgileri onlarda mevcut.Tekrarmı hesap açmamı gerek yada bu bilgiyi isticekler anlamadım?
halil bey 2022 aylığı için güncelleme ve dosya doldurduk teslim ettık 2008 den bu yana almaktayız eve incelemeye gelecek dıye beklerken gelmedıler sosyal yardımlasmaya sordum kımlık ıle baktı dosyanız ankaraya gıtmıs dedıler sonuc ne olabılır eve beklıyorduk ama dosya ankarada bılgın varmı bu konuda sonuc ne olabılır
Eve ziyarete gelmişler eğer yeniden hesap açmanız gerekseydi size ozaman söylerlerdi yada ziyaret ettiklerinde maaşın onaylanmasına engel bir durumunuz olsaydı bunuda söylerlerdi bu durumda eski hesabınızla maaşınız tekrar devam edeceğini tahmin ediyorum. Zaten maaşınızın durdurulmasının tek sebebi adres değişikliğiymiş gelir düzeyinde falan bir artış olmadıysa maaşınızın onaylanmama gibi bir durumu olmaz siz mayıs ayı dahil olmak üzere bulunduğunuz ilde bakım maaşları yattığı zaman hesabınızı kontrol ediniz.