slm melek ben baktım 20 dakika önce yatmamıştı ankara umarım öğleden sonra yatarslm ankaradan bugün haberi olan varmı
meraba numarayı aradım cevap alana kadar kontürüm bitti şu an arayamıyorum artık niye bu numaralar ücretsiz olmazkiArkadaşlar maaşların yatıp yatmadığına dair bilgiyi bu numarayı arayarak öğrenebiliriz. 444 00 00
slm melek burdamısınmeraba numarayı aradım cevap alana kadar kontürüm bitti şu an arayamıyorum artık niye bu numaralar ücretsiz olmazki
sakarya yatmamış tekrar baktım (saat:17.15) ya arkadaşlar her ay aynı çile yattı mı yatmadı mı.ya toplu halde biryerlere mail filan atsak birşey elde etmez miyiz sizce.belki bu maaş aylarını sabitlerler
sakaryalı54 ; ben de ATM de baktım SAKARYA için, fakat yatmamış.. Ayrıca Evde Bakım Maaşının bağlandığı SHÇEK binasının zemin katında bulunan Sosyal Hizmet Uzmanı ile konuştum. Bana dediği aynen şu şekilde ; büyük bir ihtimalle yarın Sakarya Evde Bakım Ücretleri hesaba yatar dedi.. Bu bilgiyi paylaşmak istedim.. Ayrıca bu gecikmelerin değişik nedenleri olduğundan bahsetti : Ankara genel müdürlükten ödeneklerin geç gelmesi, bankadan kaynaklanan sorunlar, SHÇEK Sakarya'dan kaynaklı sorunlar vs. olabildiğini ifade etti..Bilgilerinize .... Sevgi & Saygılarımla ..
aleyküm selam ben geldim siz çıkmışsınız naptınız baka bildinizmi malum bu gün okulların ilk günü ben bu yüzden bakamadımslm melek burdamısın