mert 6 Şub 2023 #1 rabbim bir daha böyle acılar yaşatmasın Ekli dosyalar 3562719_3c3d1cdd2924db71a18e2c2eff1126e2_640x640.jpg 34.4 KB · Görüntüleme: 165
H haykolik 6 Şub 2023 #2 Adanadan yazıyorum dün geceden beri dört kez deprem oldu allahım yar ve yardımcınız olsun inşallah
mert 6 Şub 2023 #5 haykolik' Alıntı: Adanadan yazıyorum dün geceden beri dört kez deprem oldu allahım yar ve yardımcınız olsun inşallah Genişletmek için tıkla ... haykolik' Alıntı: Adanadan yazıyorum dün geceden beri dört kez deprem oldu allahım yar ve yardımcınız olsun inşallah Genişletmek için tıkla ... çok geçmiş olsun kardeşim rabbim bir daha yaşatmasın Özge52' Alıntı: Ankarada fena sallandı Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsun özge hanım rabbim bir daha yaşatmasın veli 1500' Alıntı: Amin acı göstermesin Genişletmek için tıkla ... amin kardeşim
haykolik' Alıntı: Adanadan yazıyorum dün geceden beri dört kez deprem oldu allahım yar ve yardımcınız olsun inşallah Genişletmek için tıkla ... haykolik' Alıntı: Adanadan yazıyorum dün geceden beri dört kez deprem oldu allahım yar ve yardımcınız olsun inşallah Genişletmek için tıkla ... çok geçmiş olsun kardeşim rabbim bir daha yaşatmasın Özge52' Alıntı: Ankarada fena sallandı Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsun özge hanım rabbim bir daha yaşatmasın veli 1500' Alıntı: Amin acı göstermesin Genişletmek için tıkla ... amin kardeşim