gıda tarım ve hayvancılık bakanlığı belgeleri elden halletme

aslından şuan elimde 2 adet var zaten ayrıyetten kargola ek olarak aslını yollucam umarım kaybolmadan dosyama koyulur yardımlarınız için teşekkür ederim

ipkkk Anladım ... Umarım Sorun Olmaz . Hakkınızda Hayırlısı Olsun . Her ihtimale karşılık durumunuzun bu şekilde 2 ayrı Kargo ile evraklarınızın gönderildiğini arayıp söyleyebilirsiniz . Tabiki bu size kalmış. Rica Ederim .

Saygılar ...

tekrardan çok teşekkür ederim arayıp söyledim ek olarak gönderebilir miyim dosyama eklrmisiniz dedim evet dediler.bu arada bişey daha sorucam ama umarım çok olmuyorumdur kargoya verirken gıda,tarım ve hayvancılık bakanlığı personel genel müdürlüğü dedim ama adreste istediler bende evrakların altında yazan eskişehir yolu 9.km 06530 lodumlu/ANKARA yazdım bi sorun olmaz deme şimdiden tekrar teşekkür ederim

inşallah hepimiz için hayırlısı olsun ve atanamayan arkadaşlarım kardeşlerimde diğer atamada hemen atanırlar inşallah biz ilk acemiliği çektik onlar için sonra elimizden geleni yaparız :)

Yassax, siz ve Marcus bu platformda değerli paylaşım ve bilgilerinizle bizler için çok önemlisiniz. Benim aklımı kurcalayan bir çok konuyu sabırla cevaplamanızın yanı sıra, diğer arkadaşlara verdiğiniz bilgilerle varlığından haberim olmayan haklarım konusunda da aydınlattınız. Allah sizlerden razı olsun gönlünüzün muradını versin.

Saygılarımla

Yassax, siz ve Marcus bu platformda değerli paylaşım ve bilgilerinizle bizler için çok önemlisiniz. Benim aklımı kurcalayan bir çok konuyu sabırla cevaplamanızın yanı sıra, diğer arkadaşlara verdiğiniz bilgilerle varlığından haberim olmayan haklarım konusunda da aydınlattınız. Allah sizlerden razı olsun gönlünüzün muradını versin.

Saygılarımla

Amin. İNŞALLAH . ALLAH SENDEN DE ; CÜMLEMİZDEN DE RAZI OLSUN İNŞALLAH meredith ... Bu güzel duygu & düşüncelerin için Teşekkürler ... Umarım YÜCE RABBİM HERKESİN GÖNLÜNDEKİNİN MURADINI VERSİN ...

Saygılar ...

bugün evrak kayıt belgesindeki telefon numarasını aradım. güzel bir azar işittim. şu anda oradaki personelin dediğine göre telefon trafiğinden dolayı iş yapamıyorlarmış en kısa sürede tebligatları adreslere göndereceklerini belirtti.

Bende cuma günü evraklarımın ulaşıp/ulaşmadığı hakkında bilgi almak için aradığımda azar işitmiştim ve bilgi alamamıştım. Onlarda haklı..

haklılar işlerini hızla yapmaya çalışıyorlar ama bizde merak içindeyiz. ayrıca evrak kayıttaki yaşlı bey bugün aramam için tembihlemişti beni :D herhalde yukarıdakilere bir garezi vardı :D

En azından bizim evrakları yetiştirmek için yoğun bir şekilde çalışıyorlar diye yorumlayabiliriz. Bu hafta içi komisyon işi biter düşüncesindeyim. Yani telefonlara sanırım bu pazartesi değilde birdahaki pazartesi arayacağız.

eğer evde kimse yoksa postacı tebligat geldiğine dair belge bırakır kapınıza ve sizde ertesi gün postahaneye giderek tebliğinizi elden alma şansına sahip olursunuz.

Geri