Gıda, Tarım ve Hayvancılık Eksik Belge

Gıda, Tarım ve Hayvancılık korgo ile belgelerini göndereceklerin dikkatine. Ben ilk istenilen belgeleri gönderdim. Meğer daha sonra teyit edilmek üzere olan belgeleride istiyorlarmış. Benim gibi daha sonra teyit için gönderilmeyen belgeleri vakit kaybetmeden gönderin.

akoqlan ; İstenen Evraklar Aşağıdaki Gibidir ... Kolaylıklar Diliyorum ...

1-Nüfuz cüzdan ( T.C No Yazılı Aslı İbraz Edilecek ) Fotokopisi
2-Diploma (Aslı ile Beraber Fotokopisi- Fotokopiye Aslı Görülmüştür yapıyorlar )
3-Sağlık Raporunun Aslı ya da Aslı gibidir kaşeli olanı ya da Noter Onaylı Örneği (Raporun Aslını vermenizi tavsiye etmem )
4-Beyan Formu ( LİNKİ : http://www.memurlar.net/common/documents/4172/14082012beyanformu.pdf )
5-Mal Bildirim Beyannamesi
6- 6 Adet Fotoğraf
7-Adli Sicil Kaydı
8-Askerlik Terhis Belgesi Ya da Muaf Belgesi Ya da Askerlikle ilgili Yazı .

Ayrıca ; Tarım Bakanlığı'ndan ÖMSS açıklaması Konu Başlığı ile LİNK'TE Daha Fazla Detayları bulabilirsiniz :

LİNK : http://engelliler.gen.tr/f98/tarim-bakanligindan-omss-aciklamasi-15267/

Saygılar ...

akoğlan istenilen tüm belgelerin hepsini bir kalemde istiyorlar. Daha sonra teyit edilmek üzere istenen belgeleride istiyorlar ona göre hazırla kendini.

anlamadım teyit edilmek üzere istenen belgeler neler ve ne zaman göndercez ayın 24 ü ne kadar mı yine aynı belgeleri göndercez?

akoğlan eğer daha sonradan teyit edilecek belgeleri benm gibi sende verdiysen o zaman beklemekten başka irşey yapmayacaksın ayı 27sinde sana verilen telefon numarasını arayıp duracaksın.

Selam arkadaşlar, Evraklarımı elden teslim ettim... Mal bildirim beyannamesini doldurdum (Zaten Üzerime bişey yok Kurumu: Görevi: ve Kimlik bilgilerini doldurdum) ama arkadaki "Bildirim Sahibinin Adı: Soyadı: Tarih: İmza:" farkedemediğimden Ad, soyad, Tarih, ve İmzamı atamadım bir sorun teşkil edermi bu durumda ne yapmam gerekir...

birşey değil kusura bakma hepimiz için bu bir ilk bizde tam işleyişi bilmiyoruz. ama öğrenebildiğimiz herşeyi paylaşmaya çalışıyoruz

Geri