Arkaaslar yakinen tanidigim bir aile engelli cocugunun uzerinden 2022 maasi aliyordu ve bakim parasina bas vurdular bunun için eve giren toplam para asgari ucretin uzerinde cikinca bakim maasi bas vurulari iptal edildi bunun uzerine lanet aile bu bakim maasini almak icin engelli arkadasimizi baska bir adrese kaydirdi ve yine muracat ettiler bu sefer maas baglandi gelin gorunki verdikleri adreste ne engelli arkadasimiz kaliyor nede o adresle bir baglantilari var işin enterasan kismi yani beni esas cileden cikaran yani ise sadece arkadasin adina bu maaslari alabilmek ama sonucta engelli arkadasi ne bir duzgun bakim nede bir ilgi alaka var amac sadece o parayi alabilmek ama arkasas burada hic bir onemi yok bende bu oyunu bozmak icin her turlu gerekli bilgi topladim ve bu lanet aileye gereken dersi vermek icin butun girisimlerde bulunacagim dusunebiliyormusunuz arkasin hem butun maaslarini alacaksiniz bide onu insan yerine koymuyacaksiniz bu benim kanima cok dokandi bir cift lafimda bu sosyal hizmetler personeline yumusak koltuklardan koca popolarinizi bi kaldirinda biz kime maas veriyoruz maas verdigimiz kisi bizim kiritellerimize goremi bakiliyor zahmet olmassa bi kaldirin artik popolarinizi.
Gelismeleri sizlerle paylasacagim.
Gelismeleri sizlerle paylasacagim.