Halk bankasına temmuzda yatacak olan 2022 maaşları icin

Selam
Temmuz ayında halkbankası a taşınan 2022 maaşı için bugün engelli oğlum için halkbankası dan aile kartını aldım
Fakat bankada memur internet bankacılığı olmuyor dedi ATM den ogrenecekmisiz maaşın yattığını fakat ben kendim için 2022 maaşı için aile kartını aldığımda internet bankacılığı bana verilmişti şimdi
Oğlum için internet bankacılığı verilmeli miydi kullanan var mı arkadaşlar ?

yanlış bence memura diyorum maaşın yattıgını nerden bilecem ben ATM den diyor gece yatıyor gece yarısı ATM ye mi gidecegim diyorum, kendime aldıgım aile kartın actınız mobil bankacılıgı buna neden verilmiyor diyorum , ben anlamam bilmiyorum diyor var mı böyle bişey.

değerli arkadaşlar bu konuda kesin ve net birşey var o da halk bank personelinin bilgisizliğidir. bu halkbank konusu varlık şirketleri (icra avukatlık firmaları) bastırması sonucu bu sistem devreye alınmıştır. bunun amacı normal hesapta olan maddi varlıklarınıza kolayca icra konulmasını sağlamak kanunen ispatlanan yardım parası icra edilemez bu kesindir. şimdi ise yardım parası yardım yardım hesabın da (aile kart) olmadığı sürece icra edilebilir. ÇÖZÜM : halka bankası normal hesap açtırın ' kart Çeşidi var troy ve klasik bunlar normal hesap kartlarıdır bankamatik kartı anlayacağınız birin seçeceksiniz bu hesap için internet bankacılığı isteyeceksiniz normal hesabınızın kartı (bankamatiği) ve internet uygulaması devreye girince menüden kartların hesapları birleştir diyerek bu yardım kartı aile kartı işlemlerini de yapabileceksiniz. dikkat : buradan normal bir hesabınız a para atarsanız icra edilebilir duruma gelir banka fark etmez. bence bu işlemi yaparak internet bankaçılığı sayesinde aile kart ta kısıtlı olan herseyi görebilir işlem yapabilirsiniz. İCRASI OLANLAR İSE : bu aile kartta bakiyeyi görme para yattımı yatmadımı buradan görebilir gidip kart la çekebilir. banka para kartınızdan çekin bankadan ödeme alamassınız der. bilginiz KISACASI 1. halkbank a normal bir hesap açtırın. bunun internet bankacılıgı da isteyin ve aktif edin. bu uygulamanın kartlarım menüsünden aile kartınızı seçerek o hesabın her ürlü izinli işlemlerine 7/24 ulaşabileceksiniz.

Geri