HASTA ALT BEZİ HAKKINDA YENİ UYGULAMA

uğurlum35

SMS Activated
1 Temmuz 2022 itibariyle hasta alt bezlerini artık medikallerden rapor ve reçeteyle alınmayacak geri ödeme paraları hastanın banka hesabına aylık olarak yatacak ..bu konu hakkında bilgilerimizi birbirimizle paylaşırsak yardımcı olmuş oluruz....teşekkürler

Kesin doğru bugün medikalle sordum 1 temmuz itibariyle başlayacak.

SGK ya dilekçe verecekmisisiz, PTT ye yatacak miş
1 temmuz da tam ayrıntıları öğreniriz.

Annem için müracaat etmiştim 1 temmuzda ağustosta bekledim yok aradım dedilerki haziranda aldınız için bez 2 ay beklemeniz lazım Eylül oldu yok bugün sgk gittim 30 yıldır babamı görmüyoruz ama nikahlari duruyor annemle babamın adına 243.243 yatmış onunda haberi yok çekmemiş alacak kisiyide deyistiremiyormusuz bende raporu iptal ettim biz almiyorsak oda almasın dedim bana babandan alamazmisin diyor ben adamın nerde yasadini bilmem gitti bizim ödeme

Ben size söylemiştim babanızın adına yatar diye bazı arkadaslar hastanın kendisine yatacak diye ısrar ettiler sgk lı olan kişiye yatıyor diye anneniz engelli aylığı alsa kendi gss lı olmuş olacaktı o zaman kendi üstüne yatardı

Ben size söylemiştim babanızın adına yatar diye bazı arkadaslar hastanın kendisine yatacak diye ısrar ettiler sgk lı olan kişiye yatıyor diye anneniz engelli aylığı alsa kendi gss lı olmuş olacaktı o zaman kendi üstüne yatardı
Evet kardeşim öyle oldu kaç kere aradım hem 170 i hem sgk il müdürlüğünü bakıyoruz ödeme tanımlanmamış bekleyin acele etmeyin güncelleme var iban tanimladiysaniz annenize yatar diye oyaladilar malesef sonuç bu oldu çok saçma

Geri