hidradenitis suppurativa rapor oranı

alpertopuk

SMS Activated
Merhabalar benim hidradenitis suppurativa adlı bir cilt hastalığım var. bu hastalığın 4. evresine %40 engel raporu verildiğini duydum. benim hastalığımda son evresinde acaba bu konu hakkında bilgisi olan yada bu hastalıktan ötürü daha önce rapor alan var mı? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim saygılar...

Cetvelde şu oranların verileceği yazıyor.

B- Hidradenitis supurativa, akne konglobata ve folliküler oklüzyon Triadı
Engel Oranı %
Hafif 5
Orta 10
Şiddetli 20
Çok Şiddetli 40

hocam çok teşekkür ederim bu cetvelden haberim var fakat hastalık tam olarak bilinmediğinden bu hastalıktan daha önce rapor alan oldumu merak ettiğim. birde bu rapor için nasıl bir yol izlemeliyim nereye başvurmalıyım.

benim vucudumun tum koltuk altları kasık çevresi göğüs ve saç diplerimde var ve ve kuyruk sokumundan da bir kez ameliyat oldum bu durumdan . bu durumda fikriniz nedir acaba

Ben 10 ameliyat geçirdim pazartesi hastaneye rapor için başvuracağım 23 senedir bu illetle uğraşıyorum allah yardımcımız olsun

Merhaba ben de yeni muayene oldum bende de hidradenit rahatsızlığı var. Doktor %40 verdiklerini söyledi 1-2 hafta içinde raporu heyetten geçirip tarafıma vereceklermiş. Ancak bu rapor sürekli mi oluyor yoksa belli bir süresi var mı onu bilen varsa aydınlatırsa sevinirim. (Hidradenit hastalığı için)

SM-G935F cihazımdan Engelliler.Gen.Tr mobil uygulama ile gönderildi

Merhabalar benim hidradenitis suppurativa adlı bir cilt hastalığım var. bu hastalığın 4. evresine %40 engel raporu verildiğini duydum. benim hastalığımda son evresinde acaba bu konu hakkında bilgisi olan yada bu hastalıktan ötürü daha önce rapor alan var mı? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim saygılar...

Aldiniz mi rapor?

Geri