İş değişikliği yaptım. Eski raporumla vergi indirimi alabilir miyim?

Saglik kurulu raporumu aldiktan sonra baska bir ilde çalışmaya basladigimda o ilin defterdarligina bas vurup vergi indirimi alabilirmiyim

selam arkadaşlar yeni üyeyim lütfen yardımcı olursanız sevınırım .
öncelikler engelli arkadaşlara ALAH dan acil şifalar diliyorum .
Benim 09,16,2008 de ilce devlet hastanesinden almış oldugum rapor var KKB: %52 düzelmeyen : %70 onkoleji hastalşıgından % 5 kas iskelet sisdemi : % 19 toplamda %88,6 agır özürlü ve sürekli bu şekilde bi heyet raporum var ve ben bu raporla vergi indirimi için muracat eddım henuz sonuc elıme ulaşmadı . şimdi sizlere sorum bu göndermıs oldugum rapor 2008 tarihli sizce sorun teşkıl edermı ne derecede onay alır ?

5 Yıl önce alınmış bir rapor. Güncelleğini yitirdiği gerekcesiyle yeniside istenebilir olduğu gibi kabulde edilebilir. Biraz şansa kalmış bişey.

gonderdıgımde işde calışıyordum ama 1 ay oldu işden ayrıldım .geri doner yenı rapor ısderlerse ben yenı bir işe gırıp yenıoden sıfırdanmı muracat edmem gerekır yoksa dosyanın devamı dıyerek yenı rapor alıp gönderebılecekmıyım acaba ?

İş yerinizle irtibat halinde olunuz. Eğer olurda kabul edilirse sonuç işyerine gelicek veya yeni rapor istenirse yine oraya gelecek. duruma göre hareket edersiniz.

Geri