engin934 8 Tem 2011 #1 Merhaba arkadaşlar ben tarım bakanlığına baglı kamu kuruluşunda daimi işçi statüsünde çalışıyorum kamuda çalışan başka kimler var acaba.
Merhaba arkadaşlar ben tarım bakanlığına baglı kamu kuruluşunda daimi işçi statüsünde çalışıyorum kamuda çalışan başka kimler var acaba.
derderbo 19 Ağu 2013 #12 Merhabalar bende Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü nün X.. ilindeki kapalı cezaevinde memurum. kamuda çalışan bütün engelli kardeşlerime başarılar dilerim.
Merhabalar bende Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü nün X.. ilindeki kapalı cezaevinde memurum. kamuda çalışan bütün engelli kardeşlerime başarılar dilerim.
K kptnwlf 22 Ağu 2013 #13 selamün aleyküm.. Bende İÇİŞLERİ BAKANLIĞI: SAMSUN / ........ KAYMAKAMLIĞIN'A ATANMIŞTIM. FAKAT ŞUAN MEZUN OLDUĞUM LİSEYE GÖREVLENDİRME OLARAK GELDİM.
selamün aleyküm.. Bende İÇİŞLERİ BAKANLIĞI: SAMSUN / ........ KAYMAKAMLIĞIN'A ATANMIŞTIM. FAKAT ŞUAN MEZUN OLDUĞUM LİSEYE GÖREVLENDİRME OLARAK GELDİM.
K karakartal71 23 Ağu 2013 #15 bende kamu hastaneleri kurumu genel sekreterliği kayseri de çalışıyorum