kul_veysi 12 Eyl 2014 #21 Bende Tarım bakanlığında çalışıyorum kurumlar arası geçiş yapmak istiyorum nasıl yapmalıyım bilgisi olan var mı? Ayrıca hangi kurumu önerirsiniz ?
Bende Tarım bakanlığında çalışıyorum kurumlar arası geçiş yapmak istiyorum nasıl yapmalıyım bilgisi olan var mı? Ayrıca hangi kurumu önerirsiniz ?
U unuttum.29 Moderator 12 Eyl 2014 #22 Selamlar kul_veysi, ben mebde memurum. maaşım çok olsun dersen merkez bankası'nda çalış derim. rahat keyifli bir iş dersen MEB'de çalış derim. (zaman nasıl geçiyor anlamıyorum) Kurumlar arası geçiş hakkında bilgim yok malesef, Saygılar..
Selamlar kul_veysi, ben mebde memurum. maaşım çok olsun dersen merkez bankası'nda çalış derim. rahat keyifli bir iş dersen MEB'de çalış derim. (zaman nasıl geçiyor anlamıyorum) Kurumlar arası geçiş hakkında bilgim yok malesef, Saygılar..
T trkkrcy SMS Activated 14 Ocak 2015 #27 slm ben engelli olarak deniz kuvvet komutan lıgında çalışam işçiyim %61 engelli durum var işçiye yeni çıkan yasalarda tayin hakkı var mı
slm ben engelli olarak deniz kuvvet komutan lıgında çalışam işçiyim %61 engelli durum var işçiye yeni çıkan yasalarda tayin hakkı var mı
E ebrarim SMS Activated 2 Şub 2015 #28 Merhaba arkadaşlar ben enerji bakanlığına baglı tpao kamu kuruluşunda daimi işçi statüsünde 3.derece engelli olarak çalışıyorum.
Merhaba arkadaşlar ben enerji bakanlığına baglı tpao kamu kuruluşunda daimi işçi statüsünde 3.derece engelli olarak çalışıyorum.
angelduru SMS Activated 3 Şub 2015 #29 ben de 2. derece engelliyim, Bursa Büyükşehir Belediyesinde memur olarak çalışıyorum
U unuttum.29 Moderator 23 Haz 2015 #37 Merhaba feyyam, Ben de meb'te memurum ama ASPB'ye öğretmen olarak geçmek istiyorum. MEB iyi ama gih sınıfı olduğum için maddi olarak kaybım fazla.
Merhaba feyyam, Ben de meb'te memurum ama ASPB'ye öğretmen olarak geçmek istiyorum. MEB iyi ama gih sınıfı olduğum için maddi olarak kaybım fazla.
F fadim SMS Activated 28 Ağu 2015 #38 milli eğitimden nilüferde alperen beyle tanışırsanız sevinirim.
F fadim SMS Activated 28 Ağu 2015 #40 hkm' Alıntı: Meb'de memurum Genişletmek için tıkla ... nilüfer mebde alperen beyle tanışın çok yanlız orda.
hkm' Alıntı: Meb'de memurum Genişletmek için tıkla ... nilüfer mebde alperen beyle tanışın çok yanlız orda.