Karma Engelli emeklliliği

Merhabalar
1984 doğumluyum, %52 engelliyim
SSK girişim 01 Ağust. 2006 1260 Gün
Engelli Rapor 15 Kasım 2006 (kalıcı)
Memuriyet giriş 02 Şubat 2011 4320 Gün
Boşluksuz olarak toplam da 5580 gün prim ödedim
Halen memur olarak çalışmaktayım
Acaba nezaman emekli olabilirim ?
Yardımcı olabilirmisiniz ?

Memuriyette tam 18 sene çalışma zorunluluğunuz var: Memuriyete başladığınız yıl baz alınır...

Hizmet birleşmesi yapılırsa memuriyetinize ilaveden 3 yıl 6 ay eklenir.

2011 Şubat işe başlayan memurluğunuz : Normal şartlarda 2029 yılı Ocak sonunda doluyor olacaktı..
Sizdeki ilave SSK primleri eklendiğinde 2025 yılı Temmuz ayında emekliliğiniz gelmiş olacak.

uyarayım: SSK engelli emekli etmek istemiyor: Malül emekli etmek istiyor ve çalışma gücünden kayıp yoktur diye her engelliyi emekli etmediği ortada. O nedenle işten ayrılmadan-emekli olmadan- önce SGK.ya yazı yazıp net bilgi sahibi almalısınız. Sonrası işleme göre ilerlersiniz.

Memuriyette tam 18 sene çalışma zorunluluğunuz var: Memuriyete başladığınız yıl baz alınır...

Hizmet birleşmesi yapılırsa memuriyetinize ilaveden 3 yıl 6 ay eklenir.

2011 Şubat işe başlayan memurluğunuz : Normal şartlarda 2029 yılı Ocak sonunda doluyor olacaktı..
Sizdeki ilave SSK primleri eklendiğinde 2025 yılı Temmuz ayında emekliliğiniz gelmiş olacak.

uyarayım: SSK engelli emekli etmek istemiyor: Malül emekli etmek istiyor ve çalışma gücünden kayıp yoktur diye her engelliyi emekli etmediği ortada. O nedenle işten ayrılmadan-emekli olmadan- önce SGK.ya yazı yazıp net bilgi sahibi almalısınız. Sonrası işleme göre ilerlersiniz.
Merhabalar, ben yaklaşık 3 yıl önce vergi indirimi ile emekli oldum. Engelli raporum 3 yıl süreli olarak 3 hastalık toplamı %70 olarak çıktı. Bu yıl raporumu yenileteceğim ve yeni yasa sonrası raporumda ya da emekliliğimde bir sorun olur mu? 2003 yılı girişliyim, prim gün sayım da 5000 üstü. Kanser oranı 5 yıl sonrası %40 veriliyordu. Tek hastalıktan engelli raporum ve emekliliğim devam eder mi?

Merhabalar, ben yaklaşık 3 yıl önce vergi indirimi ile emekli oldum. Engelli raporum 3 yıl süreli olarak 3 hastalık toplamı %70 olarak çıktı. Bu yıl raporumu yenileteceğim ve yeni yasa sonrası raporumda ya da emekliliğimde bir sorun olur mu? 2003 yılı girişliyim, prim gün sayım da 5000 üstü. Kanser oranı 5 yıl sonrası %40 veriliyordu. Tek hastalıktan engelli raporum ve emekliliğim devam eder mi?
sorun olacağı sanmıyorum.. Rapor yeniletmeniz sizin lehinize olacak.

Merhabalar
1984 doğumluyum, %52 engelliyim
SSK girişim 01 Ağust. 2006 1260 Gün
Engelli Rapor 15 Kasım 2006 (kalıcı)
Memuriyet giriş 02 Şubat 2011 4320 Gün
Boşluksuz olarak toplam da 5580 gün prim ödedim
Halen memur olarak çalışmaktayım
Acaba nezaman emekli olabilirim ?
Yardımcı olabilirmisiniz ?
Geçmiş olsun,

1.'si: Raporunuz çok eski; muhtemelen emeklilik için yeniden rapor çıkarmanızı isteyecekler.

2. olarak çok düşük emekli maaşı bağlıyorlar, eğer iş yerinde çok sıkıntınız yoksa çalışmak -maddi olarak- lehinize olacaktır.

İlla emekli olacağım derseniz kurumunuzun İnsan Kaynakları ile görüşüp Emekliliğinizi isteyebilirsiniz.

Merhaba
28.05.1981 doğumluyum. Uzun vadeli sigorta girişim 15.08.2010 , sigorta prim gün sayım 3700. İleri derece çift taraflı bliteral işitme kaybı , ve iki gozdede 3 numara ve üstü hem yakın hem uzak görme sorunu var.isitme testim ekte.malulen emekli olma imkanım varmı?yardımcı olursanız çok sevinirim
Screenshot_20250213-172933.jpg

Geri