Şuan hayır böyle bir resmi açıklama olmadı sanırım bayram öncesi verilmeyecek
Bu dakikadan sonra maaşların erken yatması söz konusu olamaz çünkü en az 10 gün önce duyuru yapılmalıydı ki paralar hesaplara illere akarılabilsin o sebepten bu dakikadan sonra açıklama gelmez gelsede maaşlar yetişmez. Bu maaş neticede emekli maaşı gibi degil illerden shçek genel müdürlüğüne evraklar gidecek vs.vs o yüzden bu maaş imkansızlaştı.
yani uzun sözün kısası bayramdan önce yatmıcak.arkadaşlar boşuna umutlanmayın yatarsada şansımıza.
arkadaşlar ben bursadan yazıyorum bugün sosyal hizmetlere gittim maaşları sormaya yatacakmı diye bursa bayramdan önce yatıyormuş ödemeler gelmiş cuma günü sabahı çekebilirsininiz dediler bursalılar cuma günü maaşlarınızı almaya gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz inşallah diğer illerde de yetişir
bugün shçek ya gittiğimde diğer iller içinde şöyle bi yol sunulmuş olabilir dendi bana da doğrumu yalan mı bilmiyorum ayın 15inden sonra alan illerin maaşları verilmecek bayram tatilinde bankaların açık olmadığından ve bayram tatili de 9 gün olduundan iş başı günüde ayın 13 ü olduğundan bursa o yüzden erken yatıyor ama diğer iller tam olarak belli değil dendi yani şu ana kadar yapılmış bir açıklama olmadığıu için herkes yarın bağlı oldukları illerdeki shçek ya gidp bilgi alsın derim en azından ayağınızı yorgana göre uzatmış olursunuzBenim tahminim de İstanbul, Ankara, İzmir hariç diğer illerinin çoğunun yatacağı yönünde.. Bu 3 ilin Evde Bakım Maaşı alan kişi sayısı ve işlemleri cok daha fazla olduğu icin , yetişemeyebileceği için.. Ancak gönül ister ki İnşallah Bayram Öncesi Tüm illerin yatması..