Kayınvalidem kızıma bakıyor. Bakım parası alabilir mi?

merhabalar ben ekim ayında evde bakım paramı dondurttum calışmaya basladıgım için.Şimdi engelli kızıma babaannesi bakıyo.Ben ona evde bakım parası baglatmak istiyorum.İkamatkahı bizim evde herhangi bir geliri yok kavınvalidemin evli ama o bizde kalıyo kayın pederim kemalpasada yasıyo.baglata bilirmiyim gelir krıterini asmıyoruz bana yardımcı olabilirmisiniz

Baknız bakım maaşında ölçü tüm gelirin kişi başı 540 tl ayrıca kızınıza %50 ve üzeri ağır engelli raporu alırsanınız bakıcı olarak aile bireyelrinden biirini göstrebilirsiniz

septik arkadasın dediği gibi hanede kişi başı düşmesi gereken miktarı ve ağır engelli ibareli raporu var ise ki daha önce siz alıyormuşsunuz bu maaşı kaynananızın ikametini sizin eve alıp shçk a baş vurabilirsiniz eve heyet gelincede belki sorabilir neden bakıcı siz değil de kaynananız diye sizde daha önce kendinizin baktığını ama çalışmanız gerektiği için bu yola baş vurduğunuzu olduğu gibi söylersiniz bi sıkıntı olmaz da zaten anlattıklarınıza göre önünüz açık evde bakım maaşını almanız da bi sorun olmaz alabilir kaynananız ama oda sizinle beraber olması lazım yani kızınız bir yerde kaynananız bir yerde olmaz veya kızınızın da kaynananızında ikameti sizde olup her ikiside farklı yerde oda olmaz sorun olur ilk zaman olmasada ilerki zamanda kesin olur bunlar dışında başvurnuzu yapın birde septik arkadaşın söylediği hanede kişi başı 540tl rakamı bu yıl için oda değişir 2015 yılı için onuda formumuzu takip ederek öğrenebilirsiniz açıklanır açıklanmaz forumda paylaşılır son olarak kızınız kaç yaşında engeli nedir yani bedensel mi zihinselmi ?

arkadaşlar kızım yuzde 96 agır engelli daaha önce alıyodum calışmaya basladıgım için dondurttum kayınvalidemin bi geliri yok yanlı kayınpederimin var kayınvalidem bizimle kalıyo ıkametkahı bizde evde 5 kişi yız suan kişi basına düsen geliri gecmiyaruz.2015 yılında kişi basına dusen gelir ne kadar acaba? ilginize tesekür ederim

Geri