KBB işitme testi

selam arkadaslar en uygun katagori buldugumdan konuyu açıyorum,
kbb işitme testine tabi tuttuldum sol kulakta aşırı çınlama ugultu ve duyu kaybından dolayı sayfanın resmini çekip atıyorum bana yorumlarsanız sevinirim fakat bu tarihten sonra şikayetlerim arttıgından baska bir kbb doktoruna gittim MR VE BT istedi orta kulakta beyinde tümor varmış ,
durumumu bana degerlendirirseniz sevinirim saygılarımla
benim kbb ölcümü.jpg

Sağ üst tarafda yazıyor ne kadar olduğu ancak görünmesi gereken kısımları bulanık çekmişsiniz. Kişiler tarafından Rapordan bahsedilmiş, ancak soru içerisinde böyle bir şeyin olmaması nedeni ile kastedilen engelli raporu ise artık %40 gibi rakamlar bir anlam ifade etmese de sadece işitme kaybına bağlı olarak alacağınız oran düşük olur fakat buna bahsettiğiniz tümörden verilen oran konusunda fikrim olmadığı için bir şey diyemem. Sol kulağınıza İşitme cihazı almak için rapor çıkarttırabilirsiniz. İşitme testlerinde öyle çok fazla değerlendirilecek bir husus olmaz. İşitme kaybınız var mı yok mu bu anlaşılır ve almanız gereken cihaz/ayarı buna bağlıdır o kadar. Her türlü işitme cihazı işinizi görecek olsa da bte haricinde ki cihazların arıza verme oranı bte lere göre çok yüksek olduğu için bu cihaz haricinde ki cihazlara size her ne söylenirse söyleyin bakmanızı tavsiye etmem.

Geri