Mersin'de sürücü olmaz raporu verildi...

2008 yılında aldığım ehliyet uygulanan sistem değişikliği yüzünden Olumsuz cevap verilmiştir

açıklama:
SürücüAdayları ve Sürücülerde aranacak Sağlık şartları ile muayenelerine dair Yönetmeliğin9.Maddesinin2.fıkrasınına)bendine istinadenSürücü
Olamaz.

sınıfı : H otomatik vites (ilk aldığım raporda 2008 yılında)

bundan sonraki süreç nasıl olacak göreceğiz

engellilik durumu: %45 ortapedik engelli
raporu veren: NÖROLOJİ bölümü

YER: MERSİN (İÇEL)

başından geçen olayları anlatalım birbirimize yardımcı olalım

Merhaba.bende mersin'deyim ve benim de sürücü olur raporum olduğu ehliyetimi yenilemek için kurula girdiğimde halde sürücü olamaz raporu verdiler.sol kolumu kullanamıyorum.brakeal pleksus benim de teşhisin.iletisime geçelim.engelli dernegihle işbirliği içindeyim ne kadar mağdur toplarsak o kadar iyi

Merhaba.bende mersin'deyim ve benim de sürücü olur raporum olduğu ehliyetimi yenilemek için kurula girdiğimde halde sürücü olamaz raporu verdiler.sol kolumu kullanamıyorum.brakeal pleksus benim de teşhisin.iletisime geçelim.engelli dernegihle işbirliği içindeyim ne kadar mağdur toplarsak o kadar iyi
bende mersindeyim banada 20 yıllık normal B ehliyetime rağmen sürücü olamaz verdiler önce itiraz edip adana ve antalyaya gidip sürücü olur aldım ama raporların hepsi farklı ne yapacağımı şaştım . Antalya raporu bugun açıklandı. Hangi engelli derneğine katılmam gerekiyor bazı konularda ne yapacağımı bilmiyorum bir bilene danışmak istiyorum .

Geri