Nissan Qashqai sky pack aracımı satıyorum

Merhaba, araçta özel donanım var mı? Varsa nasıl bir donanım. Ek olaraç araç kaç kilometrede ve herhangi bir değişeni var mı?

Merhaba medet ;

Ben yeni %40 engelli raporu aldım.Bogle bi araç üzerime alabilirmiyim bilmiyorum.Alirsam o aracı benden başka birileri kullanabilir mi ... mesela herhangi bi arkadaşım veya akrabam.. bi kısıtlama oluyor mu kullanıcıda... ?? Halil bey sizce... ??

Fiyat için tel aramak mı lazım hangi şehir de yaşıyorsunuz ??

Teşekkürler

SM-N7500Q cihazımdan Engelliler.Gen.Tr mobil uygulama ile gönderildi

üzerinize alabilirsiniz ortopedik bir engeliniz yoksa araç üzerinde bir değişiklik yapılmazsa aracı herkes kullanabilir.

ortopedik engelli iseniz araca ek donanım takılacaksa sizin kullanabilmeniz için (elden gaz fren sistemi gibi) bu durumda ise araç üzerinde yapılan değişiklik aracın normal kullanımına engel değilse 3. dereceye kadar yakınlarınız kullanabiliyor.

Teşekkürler balkesli ;

Engelli oranım toplam %40

Ortapedik engelim %23 sol kolum pazu kemiğinden kırıldı ve kalıcı bilek düşüklüğüm var..parmaklarım hareket ediyor ama bileğimi kaldiramiyorum.heralde bunun için özel donanım a gerek olmaz veya ehliyet değişikliğine de... ??

Raporumu da yeni aldım.ne yapacağımı da bilemiyorum.trafik te sorun olurmu acaba.bi trafik kontrol de bi sorun çıkarmi ?
Bilen arkadaşlar bilgi verebilir mi Teşekkürler...

SM-N7500Q cihazımdan Engelliler.Gen.Tr mobil uygulama ile gönderildi

Geri