derderbo arkadaşım burada olman insanlara yardım etmeye çalışman güzel yalnız şunları öğrenmek isterim bilgin varsa sanırım 5 bin veya 6 bin kişi açık var ömss de bunların 3. atama olması lazım diyete ve öğretmenden ataması haricinde ve insanların kaderleri ile oynanmaz bu kadar defalarca yazdım yine yazacağım 5 sınava girdim benden düşük alanlar girdi bunu YassaX arkadaşımla da konuştuk bana ispatlayabilirsin gerekli mevcilere git dedi ispatliyamam asla çamur at izi kalsın değil değil asla bileğinin hakkı ile kazanan arkadaşlar elbette vardır BEN VAKKO arkadaşımn sonuna kadar yanındayım kpss de tvler dedi sorular çalınmış dediler eee nerde kim ispat etti ?? ben 2 kpss 2 ömss 1 de başka sınava girdim hepsini kazandım doğuyu yazdım olmadı ama adam 1 kere sınava girdi memur oldu veya kura ile memur oldu kimse ayrıca benden düşük alanlar memur şu anda bunu TÜM TÜRKİYE BİLİYOR kimse ama kimse bana bu ömss dahil şefaf demesin ben inanmıyorum ayrıca benim gibi sanırım bir çok kişi inanmıyorum sorun atanmak veya atanmamk değil sorun haksızlık yapılması emeğimizle oynanması