lale hanım evet ÖMSS kursunu T.C. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Özürlü ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü Aylin ÇİFTÇİ iki ayri platformda dile getirdi. Kendim Ozida ( T.C. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Özürlü ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü ) 'yı aradım. Bu konuda çalışmaların yapıldığını ifade ettiler.. Genel Müdür konuşmasında Ocak 2012 - Mart 2012 Aralığında ÖMSS kursunu düzenleyeceklerini ifade etmişlerdi.. Bu konuda sanırım Devlet Personel Başkanlığı öncülüğünde, ona bağlı olan ile İŞKUR ve Halk Eğitim Merkezleri aracılığı ile düzenleyecekleri kanaatindeyim. Öğretmenler ile ilgili Kadro olup olmadığı Devlet Personel Başkanlığının çalışmaları sonucunda sanırım Ocak 2012 ortalarına doğru netleşecek. Ayrıca Sınav Klavuzu yayımlanınca öğretmen alımları olacaksa onunla ilgili detayları da öğrenmiş olacağız. Bazı sitelerde değişik yorumlar yapılmakta, ÖMSS de öğretmen alımı olmayacak vs yazıları okumaktayız. Hic birseye kafanızı takmadan KPSS Konu Anlatımlı kitaplardan çalışmanızı öneririm.. En azından İnkilap Tarihi, Türkiye Coğrafyası, Vatandaşlık Konularına çalışabilirsiniz.