rPORUMDA ÇALIŞIR DİYO HER ŞEY TATAMAM SADECE ŞİZOFRENİ HASTALIĞI YÜZÜNDEN SORUN ÇIKTI ZATEN ..HER EŞYİM TAMAM SEETİFİKALM BELGEM PUANIM HER ŞEY TAMAMDI ... NEDEN EN BAŞTA KABUL ETTİLER ÖMSS 'ye ÇOK SAÇMA. MADEM BU HASTALIK OLAMAYACAKTIM O KADAR DERS NEDEN ÇALIŞTIM .. 1 YILIM NEDEN BOŞA GİİTİ .. MUŞ İÇİN PARA HARCADIM ÇALIŞITIĞIMI İŞİ BIRAKTIM .. BUNUN BEDELİNİ KİM ÖDEYECEK ..
Arkadaşım bu ÖMSS denilen saçmalıkla sakatlara değil sağlamlara iş veriyorlar, bir insan otobüse atlayıp işe gidip gelebiliyorsa zaten özürlü değildir, özürlü denilen adam ya tekerlekli sandalyededir, ya da koltuk değnekleriyle güçlükle yürüyordur, ya da zihinseldir, asıl bunların paraya ihtiyaçları varken devlet sapa sağlam adamlara iş veriyor, ben tekerlekli sandalyedeyim mesela, gittim bu ÖMSS ye girdim orda sapasağlam iki tane kız vardı, üstelik 1 milyar maaşlı da işleri vardı, sınava girmek için oraya gelmişlerdi, işte devlet böyle güçlülere ,iş verecek, yani tekerlekli sandalyedekiler, şizofrenler, zihinseller boşuna umutlanmasınlar.