Onaylanan engelli maaşım için e-devletteki ibareyi anlamadım

Merhaba aranıza yeni katıldım ilk sorumu soryım e devlette engelli maşım onaylanmış fakat şöyle bir şey ile karşılaştım bu ne anlama geliyor
Başvuru Tarihi05/01/2022Son Ödeme Miktarı865,76 TLSon Ödemenin Durumu ( ödemeniz hazırdır ) bilgilendirme yaparsanız sevinirim

Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhaba aranıza yeni katıldım ilk sorumu soryım e devlette engelli maşım onaylanmış fakat şöyle bir şey ile karşılaştım bu ne anlama geliyor
Başvuru Tarihi05/01/2022Son Ödeme Miktarı865,76 TLSon Ödemenin Durumu ( ödemeniz hazırdır ) bilgilendirme yaparsanız sevinirim
kimlik numarana göre ödeme tarihi geldiği zaman maaşını cekebilirsin demek

Yönetmeliğe göre 2022 engelli maaşları, başvurunun kabulu halinde, müracaat edilen tarihten bir sonraki aybaşı itibarı ile ödemelerden yararlanabilirsiniz.
2022 Engelli maaşları peşin olarak yatar, dolayısı ile sizin müracaatınız şubat ayı ile maaş hakkını kazanmışsınız fakat ocak ayında verilmeyen zam farkından yararlanamamışsınız ve temmuz ayına kadar geçerli olan %40- %69 arası 865 tl olarak doğum yılınızın son rakamına göre ptt şubelerinden çekebilirsiniz.
Ödeme Günleri :
Ödemelerde oluşabilecek yığılmaları önlemek amacıyla;
• Doğum tarihinin son rakamı 0 – 5 olan kişilere her ayın 5 inci günü.
• Doğum tarihinin son rakamı 1 – 6 olan kişilere her ayın 6 ıncı günü.
• Doğum tarihinin son rakamı 2 – 7 olan kişilere her ayın7 inci günü.
• Doğum tarihinin son rakamı 3 – 8 olan kişilere her ayın 8 inci günü.
• Doğum tarihinin son rakamı 4 – 9 olan kişilere her ayın 9 uncu günü.
Ödeme yapılmaktadır.

Başvurunuzda, heyet gelip evinize bakmışmıydı?
Bende başvuracağım da.

hayır gelmediler e devletten onaylanmış zaten çevrenize soruyorlar
Yönetmeliğe göre 2022 engelli maaşları, başvurunun kabulu halinde, müracaat edilen tarihten bir sonraki aybaşı itibarı ile ödemelerden yararlanabilirsiniz.
2022 Engelli maaşları peşin olarak yatar, dolayısı ile sizin müracaatınız şubat ayı ile maaş hakkını kazanmışsınız fakat ocak ayında verilmeyen zam farkından yararlanamamışsınız ve temmuz ayına kadar geçerli olan %40- %69 arası 865 tl olarak doğum yılınızın son rakamına göre ptt şubelerinden çekebilirsiniz.
Ödeme Günleri :
Ödeme yapılmaktadır.
yrın alamıyoruz dimi yın 5 şindemi yoks 1 le 5 arasımı alabiliyoruz benim doğum tarihi 06 12 yani 0 ila 5 arası gurubundayız dimi
banada tek yaşadığım için 103 tl çıkmış bu gün elektirik yardımıda onaylanmış

Son düzenleme:
Doğum yılının son rakamı. Zamanından önce ödemezler.

Ödeme Günleri :
Ödeme yapılmaktadır.

Son düzenleme:
hayır gelmediler e devletten onaylanmış zaten çevrenize soruyorlar

yrın alamıyoruz dimi yın 5 şindemi yoks 1 le 5 arasımı alabiliyoruz benim doğum tarihi 06 12 yani 0 ila 5 arası gurubundayız dimi
banada tek yaşadığım için 103 tl çıkmış bu gün elektirik yardımıda onaylanmış
Doğum gününüz 06 ise ayın 6 sında alırsınız. Bu ay pazara denk geldiği için pazar yatmazsa bile p.tesi alırsınız.

@fatih soy Arkadaşim,kimligin de bulunan doğum yilinin son rakamina bak ve yukaridaki listeden karsilastir.Ay ve gunle isin yok senin Sadece doğum yili son rakami bukadar.

Geri