Psikiyatri yatış hakkında deneyimleriniz ve yorumlarınız nedir .

Bende yıllardır ilaç tedavisi görüyorum ankasiyete bozukluğu panik ataklarım var bende yatmadım hiç rapor almayı düşünüyorum bildiğim kadarıyla hastaneye yatış olması gerekiyormus

Bende yıllardır ilaç tedavisi görüyorum ankasiyete bozukluğu panik ataklarım var bende yatmadım hiç rapor almayı düşünüyorum bildiğim kadarıyla hastaneye yatış olması gerekiyormus
Benimde Yatışım Olmadı Evet Bilginizin Gerçekliği var yatış Olunca sanırım ayaktan tedaviden alınına raporla veya yatışlı tedavilerimizde arasında fark oluyor .

...Psikiyatrik rapor almayı düşünen kişilere uyarım var! Asla bir işe kolay kolay giremeyeceksiniz bunu bilerek alin psikiyatrik raporunuzu. Devletin verdiği 3 kuruş yeterse ve ya arkaniz saglamsa alin...

Bu arada ben hastaneye 2 kere yattim. Birincisinde gayet normal düzelmiş bir insan olarak çiktim içe kapanikliğim bitti herşey yoluna girdi ama çikinca yine travmalarimi yaşadiğim yere döndüğüm için herşey yeniden nüksetti. İkinci tedavi ise hicbir etki gostermedi. İlki gibi asla olmuyor bunu bilin ve hastaneden çikinca asla travmalarinizi yaşadiğiniz yere donmeyin. Yeni bir hayat kurun gerekirse.

Geri