Ptt veya başka atm lere boşuna gitmeyin hesaplarda para yok

Benim doğum yılı son rakamı 3 dün e devlette hem maaş hem yardım gözüküyordu fakat akşam üzeri yardım gözükmüyordu. Ptt aplikasyonuna baktım hesapta para yok eve getirecekleri için böyle olduğu bence. Amcamın doğum yılı son rakamı 8 hesapta para yok. Bilginiz olsunn

SM-J610F cihazımdan Engelliler.Gen.Tr mobil uygulama ile gönderildi

Benim doğum yılı son rakamı 3 dün e devlette hem maaş hem yardım gözüküyordu fakat akşam üzeri yardım gözükmüyordu. Ptt aplikasyonuna baktım hesapta para yok eve getirecekleri için böyle olduğu bence. Amcamın doğum yılı son rakamı 8 hesapta para yok. Bilginiz olsunn

SM-J610F cihazımdan Engelliler.Gen.Tr mobil uygulama ile gönderildi

sosyal yardim 1000 tl ve 2022 maaşın bugün evinde ödeme yapilir son rakkami 3 ise

sosyal yardimlaşma vakfindan bir kişi ptt den görevli bir kişi ve mahalle mutrai ile 3 kişi ile evlerde ödemeler yapilmaktadir arkadaslar

Doğum tarihim 1993 gelen giden yok hesapa 1000 tl yatmıştı suan yok ama gözükmüyor sadece 2022 var

Doğum tarihim 1993 gelen giden yok hesapa 1000 tl yatmıştı suan yok ama gözükmüyor sadece 2022 var

Mehmet.00 sen hangi ildesin,bilmiyorum
benim geldiler muhtar bir görevli ptt den bir görevli sos yar vak dan hem 20200 hem yardimi ikisinin ödemesi yapildi,
yarin çalima var mi bilmiyorum ama opazartesi gelirler merak etme kardesim

Ben sanliurfa Viranşehir de ikamet ediyorum 1983 doğumluyum 1000tl ve 2022 e.devlette gözüküyor şuanda 1000tl gözükmüyor 2022 aylığı tek gözüküyor

Bu gidişle 1000tlnin bize verilmesi zor önce hesapa yatırdılar sonra hesaptan geri çektiler sözde evde verilecekti ama gelen giden yok

[MENTION=24084]Kral6363[/MENTION]

Bir çok kişiye yardım evinde ödendi size özel bir ayrımcılık yapılacağını zannetmiyorum, yetiştiremiyorlardır, siz evinizden ayrılmayın er geç ödemeniz yapılır.

Geri