T Toprak123 11 Şub 2020 #1 Merhabalar dün sağlık kuruluna başvuru yaptık sonucu kaçtır acaba Kardiyoloji %20 Göğüs %40 %10 Psikiiyatri %20 Üroloji %5 Onkoloji %60
Merhabalar dün sağlık kuruluna başvuru yaptık sonucu kaçtır acaba Kardiyoloji %20 Göğüs %40 %10 Psikiiyatri %20 Üroloji %5 Onkoloji %60
İsen Buga 11 Şub 2020 #3 Toprak123' Alıntı: Merhabalar dün sağlık kuruluna başvuru yaptık sonucu kaçtır acaba Kardiyoloji %20 Göğüs %40 %10 Psikiiyatri %20 Üroloji %5 Onkoloji %60 Genişletmek için tıkla ... 93,4488 dan tam yuvarlak yaparsak %93 alırsınız.. ANCAK GÖGÜS tam oran olmalı iki ayrı oran olunca çelişki doğuyor GÖGÜSTEKİ %10 kısmı iptal ettiğimde rapor oranı %85 oluyor. O nedenle tam açıklama lazım bize..
Toprak123' Alıntı: Merhabalar dün sağlık kuruluna başvuru yaptık sonucu kaçtır acaba Kardiyoloji %20 Göğüs %40 %10 Psikiiyatri %20 Üroloji %5 Onkoloji %60 Genişletmek için tıkla ... 93,4488 dan tam yuvarlak yaparsak %93 alırsınız.. ANCAK GÖGÜS tam oran olmalı iki ayrı oran olunca çelişki doğuyor GÖGÜSTEKİ %10 kısmı iptal ettiğimde rapor oranı %85 oluyor. O nedenle tam açıklama lazım bize..
İsen Buga 11 Şub 2020 #4 septik' Alıntı: https://rapor.engelliler.gen.tr/ Genişletmek için tıkla ... Matematiksel hesapladım, sonuç karşılaştırdım; sizinki sistem iyiymiş..
septik' Alıntı: https://rapor.engelliler.gen.tr/ Genişletmek için tıkla ... Matematiksel hesapladım, sonuç karşılaştırdım; sizinki sistem iyiymiş..
septik Editör Editör 11 Şub 2020 #5 [MENTION=35]İsen Buga[/MENTION] Evet sağolasın, gayet iyi sistem, hesap etmekte kolaylık sağlıyor.
H Hatice55 23 Şub 2020 #6 @isen Buga onkoloji oranınız yüzde 60 hala tedavi görüyor musunuz takipte misiniz cvp verirseniz sevinirim teşekkür ederim
@isen Buga onkoloji oranınız yüzde 60 hala tedavi görüyor musunuz takipte misiniz cvp verirseniz sevinirim teşekkür ederim
İsen Buga 24 Şub 2020 #8 benim hastalığım farklı: çocuklukta geçti, kalıcı hasar bırakıp gitti ve bitti. Matematiksel olarak kağıt kalem ile oran hesaplamayı sevdiğim için çözmüştüm. gerisi insanlıktı..
benim hastalığım farklı: çocuklukta geçti, kalıcı hasar bırakıp gitti ve bitti. Matematiksel olarak kağıt kalem ile oran hesaplamayı sevdiğim için çözmüştüm. gerisi insanlıktı..