Şans oyunları bayiliği hakkında

Merhaba arkadaşlar,ben şans oyunları bayiliği ile ilgili merak ettiğim bir konu var.Milli piyangonun sayfasında bşlgi bulamadım.
Biz engelliler bu şans oyunları makinesini" belirttikleri yer ve şartlarda" bir iş yerimiz varsa zaten buna ne gerek olur? İş yeri yokken bayilik alınabiliyor mu?

iPhone cihazımdan Engelliler.Gen.Tr mobil uygulama ile gönderildi

Merhaba [MENTION=17407]alpay demir[/MENTION] bildiğim kadarıyla en az 1 yıl süreli işyeri olması gerekiyor. Sorunuzu gördükten sonra biraz araştırdım ve bildiğimin doğru olduğunu anladım yani işyeri olması gerekiyormuş. Detayları şu şekildedir.

BAŞVURUDA ARANAN ŞARTLAR
a) 18 yaşını bitirmiş ve kazai rüştünü kazanmış olmak,
b) Dolandırıcılık, hırsızlık, zimmet, rüşvet, ihtilas, irtikap, kaçakçılık, sahtekarlık, hileli iflas veya vergi kaçakçılığı nedeniyle hürriyeti bağlayıcı ceza
almış veya ağır cezayı gerektiren suçlardan birinden hüküm giymemiş olmak. Bu suçlardan sabıkası bulunanlar kuraya dahil edilmez.
c) Akli özrü bulunmamak.

2 İşyeri İlgili Şartlar

a) Sayısal Oyun bayilikleri gerçek/tüzel kişilere verilir. Bayilik talep edilen işyerinde en az 1 (bir) yıldır faaliyet gösteriliyor olmalıdır.
b) Bayilik verilecek gerçek ve tüzel kişiler, gerekli şartları taşıyan başvuru sahipleri arasından kura yöntemiyle belirlenir. Ancak; (I) 12.4.1991
tarihli ve 3713 sayılı Terörle Mücadele Kanununun 21 inci maddesinin birinci fıkrasının (d) bendinde sayılan gerçek kişilere bir yıldır faaliyet
gösteriyor olma şartı aranmaksızın ve bu maddedeki diğer koşulları taşıma şartıyla kura çekilişine tabi tutulmaksızın bayilik verilebilir. (II)
31/12/1960 tarihli ve 193 sayılı Gelir Vergisi Kanunu hükümlerine göre çalışma gücünün en az % 40’ını kaybetmiş olan gerçek kişilere ve en az 1
(bir) yıldır faaliyet gösteriliyor olma şartı da dahil olmak üzere bu maddedeki diğer koşulları taşıma şartıyla kura çekilişine tabi tutulmaksızın
bayilik verilebilir. Yapılan başvuru sayısının, verilecek bayilik sayısından fazla olması durumunda bayilik verilecek gerçek kişiler kura ile belirlenir.
c) İşyeri, insan yoğunluğunun olduğu cadde üzerlerinde veya işlek bir sokakta ya da iş ve ticaret merkezlerinde bulunmalıdır,
d) Bayilikler, gazete ve tekel bayilikleri, süpermarket, market, büfeler ile kuruyemiş, kırtasiye, cep telefonu, bilgisayar ve müzik kaseti gibi çok
sayıda ve sürümü bol ürün satan veyahut sabit piyango, İddaa ve ganyan bayiliği üzerine faaliyet gösteren işyerlerine verilir.

SAYISAL OYUNLAR BAYİLİĞİ BAŞVURU FORMU

Gulumse hayata hanfendi benim rapor %90 iş goremez acaba bende bu raporumla sans oyunlari bayiligine basvurabilir miyim olumlu olur mu ve bu olumlu olmasa bi onceki is gorebilir raporumla basvurup bayilikten yararlanabilir miyim yardimci olun

SM-J200F cihazımdan Engelliler.Gen.Tr mobil uygulama ile gönderildi

[MENTION=16291]mesut1357[/MENTION]
(bir) yıldır bir işyeriniz olması faaliyet gösteriliyor olma şartı aranıyor. Yukarıdaki yazının D şıkkını okursanız daha iyi anlayacaksınız.

Anladigim kadariyla yukarda bulunan is yerini gosteren faaliyet ama bu faaliyet derken anlamadim acaba onceden bi iş yeri en az 1 yil calisstirdigima dair belge mi acaba ve agir engelli olsa bile gecerli mi

SM-J200F cihazımdan Engelliler.Gen.Tr mobil uygulama ile gönderildi

Mesut kardeşim önceden çalışan değil en az 1 yıllık bir işyeriniz olması gerekiyor yani 1 yıldır gazete yada tekel bayi sahibi olmanız gerekiyor yada kuruyemiş kırtasiye market gibi bir işyeriniz olması gerekiyor

Merhaba arkadaşlar,ben şans oyunları bayiliği ile ilgili merak ettiğim bir konu var.Milli piyangonun sayfasında bşlgi bulamadım.
Biz engelliler bu şans oyunları makinesini" belirttikleri yer ve şartlarda" bir iş yerimiz varsa zaten buna ne gerek olur? İş yeri yokken bayilik alınabiliyor mu?

Bu tür kazançlar dinimize haram sayılmıştır rızkımızı helal yoldan arayalım inşallah

Bu tür kazançlar dinimize haram sayılmıştır rızkımızı helal yoldan arayalım inşallah

Bu tür kazançlar dinimizce haram sayılmıştır rızkımızı helal yoldan arayalım inşallah

şans oyunlarında vergi alınıyor ruletten alınmıyor ve yasak kulağa pek mantıklı gelmiyor bu aslında ondanda vergi alsın

Geri