Şartlı eğitim yardımları

Arkadaşlar aramızda şartlı eğitim yardımı alan varmı bu ay her ayın 24unde alırdık bu ay yatmamış ve edevlette gözükmüyor

Şartlı eğitim yardımları 1 hafta önce edevlette güncellenmişti. Ve 24 ünde alanlar bugün çektiler. sosyal yardım kurumuna gidip soruşturun

DRA-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ödemeniz hazırdır yazmadımı 1 haftadır. Biz bugün çektik ona rağmen ödemeniz hazırdır yazıyor daha sistemden düşmemiş. Siz yenimi başvurdunuz?

Hayır geçen aydaki çekilen para yazıyor ödeme çekildi devam ediyor yazıyor yeni başvuru degil 2014 den beri alıyoruz şartlı eğitim yardımını hangi sehir acaba sizinki

Arkadaşım vandayım bu yakın illerin hepsi 1 hafta önce İnternette güncellendi ve 24 ünde alanlar hepsi aldı. Sizin devam ediyor yazıyorsa büyük ihtimal sisteme düşmemiştir hazırdır diye. Siz hesaba baktınızmı belki sadece edevlete düşmemiştir. Çünkü bir sorun olsa devam ediyor yazmazdı.bu öğrenci paraları Türkiye geneli aynı tarihte yatar. İllere göre değişiklik olmaz. Önce hesabınıza bakın eğer para yoksa sosyal yardımlaşma kurumuna gidin hemen belli eder.

Geri