Selamlar,
Mutluluk işte bu

Arkadaşlar aslında bu anketin yapılmasındaki asıl neden sitemize biraz hareket, biraz katılım, biraz neşe getirmekti. Sonuç yine beklenenin altında ama olsun ben hepinize çok teşekkür ederim öylesine lüzumsuz gibi görünse de içinde mizah barındıran bir soruya böylesine içten, samimi, sıcacık yanıtlar verdiğiniz için
Hiçbirinizi gerçek hayatta görmedim ama yıllardır yazdıklarınızdan yola çıkarak sizleri az çok tanıyorum ve bu ankette de beni hiç mi hiç yanıltmadığınızı özellikle belirtmek isterim. Hepiniz ama hepiniz yüreği tertemiz, insan sevgisiyle dopdolu bir o kadar çocuk, bir o kadar olgun, bir o kadar masum ve bir o kadar zeki insanlarsınız. Engel bu sitenin neresinde hala anlayamıyorum

ve bir kere daha seslenmek istiyorum ki Heyy Halil Efendi gel değiştir sen bu ismi '' Engelsizler.gen.tr'' olarak ne dersin?
Selam Murat Tarsuslu,
Her ne kadar bu anketi Tv lerdeki izdivaç programları kadar lüzumsuz bulmuş olsanız da ( tv de yayınlanan çoğu programı aslında tamamıyla lüzumsuz buluyorum bende ve bu konuda tv izlememe hakkımı sonuna kadar kullanıyorum zaten

) arada çok önemli ve değerli bir fark var belki sizin o zeki bakışınızdan kaçmış olan o da şu ki;
Türkiye'de Tv lerde gösterilen programların geneli halkı uyutmak, oyalamak, kandırmak, aldatmak gibi belli amaçlara yönelik hazırlanıyor. Buradaki anketin hazırlanma nedeni ise site üyelerinin uyanışını, gülümsemesini, bir kaç dakikalığına da olsa günlük hayatın sevimsiz yorgunluğunu mizahla birleştirerek gerçekleştirmekti yoksa genelde sitemizin ne kadar önemli ve lüzumlu konularla meşgul olduğunu siz benden çok daha iyi biliyorsunuz ama işte hayatın içinde de mizah yok mudur? yada insanların nadirde olsa saçmalama hakkı olamaz mı?
Gelgelelim sözkonusu soruya yanıtıma

biraz daha katılım olsun öyle yazmak istiyorum sakıncası yoksa az sonra