akmeczup Dün 10:25 da #1 Silah Arkadaşı Kırlangıç savaş gemisi yüzer Ayyıldız gölgesindedir gider Alabura olmaz o fırtına Esse estirse düşmanlar bilir Manıka olur gemide, sevda Manita olmaz, olmaz Monica Sevdalı olunca Türkün genci Sultan olur silah arkadaşı anahtarjack
Silah Arkadaşı Kırlangıç savaş gemisi yüzer Ayyıldız gölgesindedir gider Alabura olmaz o fırtına Esse estirse düşmanlar bilir Manıka olur gemide, sevda Manita olmaz, olmaz Monica Sevdalı olunca Türkün genci Sultan olur silah arkadaşı anahtarjack
akmeczup Bugün 06:29 #2 İt boku Ve O aç aslan kırbaçlanmış Kükremiş şah kral benim demiş Bu boku yesem ya it boku Ledunla memleketi demiş Katil yaramış psikopata Hatta mümin müminelere O yaramış bok tatlı gelmiş Gurur, Aişe'ye yedirmeye... anahtarjack
İt boku Ve O aç aslan kırbaçlanmış Kükremiş şah kral benim demiş Bu boku yesem ya it boku Ledunla memleketi demiş Katil yaramış psikopata Hatta mümin müminelere O yaramış bok tatlı gelmiş Gurur, Aişe'ye yedirmeye... anahtarjack
akmeczup Bugün 10:45 #3 Çirkin Karasinekle namaz kıldım ki Oturduk ve secde ettik ki Manisa sizsiz fazla çirkin Örümcekler herzaman yemez ki anahtarjack
Çirkin Karasinekle namaz kıldım ki Oturduk ve secde ettik ki Manisa sizsiz fazla çirkin Örümcekler herzaman yemez ki anahtarjack