unuttum.29
Moderator
Selamlar,
hayatımızın değişik alanlarında meydana gelen değişiklikleri sitede dolaşan tüm kullanıcıların için bilgi edinmesi vb amaçlar için üyelerimizin tek oy kullanabileceği adil bir anket başılığı açılması faydalı olacaktır. hem bu sayede bizlerin hayata karşı geliştirdiğimiz farklı tavırlarımızı, düşünce tarzlarımızı, duygularımızı ifade edebileceğimiz bir platform olur. site yönetimi güncel konular arasından veya uygun gördüğü konulardan, basit sorular ve kapsayıcı cevap seçenekleri içeren bir anket hazırlasa hoş olur diye düşünüyorum.
örnek vermek gerekirse:
engellilik durumunuz ne zaman başladı ?
1 doğuştan
2 0-10 yaş arası
3 11-18 yaş arası
4 19- veya daha ilerki yaşlarda.
hangi engel grubuna dahilsiniz?
1 görme engelli
2 işitme engelli
3 ortopedik engelli
4 zihinsel engelli
5 ...
tabi güncel/siyasi vb. konularda da anketler düzenlenebilir..
Saygılar..
hayatımızın değişik alanlarında meydana gelen değişiklikleri sitede dolaşan tüm kullanıcıların için bilgi edinmesi vb amaçlar için üyelerimizin tek oy kullanabileceği adil bir anket başılığı açılması faydalı olacaktır. hem bu sayede bizlerin hayata karşı geliştirdiğimiz farklı tavırlarımızı, düşünce tarzlarımızı, duygularımızı ifade edebileceğimiz bir platform olur. site yönetimi güncel konular arasından veya uygun gördüğü konulardan, basit sorular ve kapsayıcı cevap seçenekleri içeren bir anket hazırlasa hoş olur diye düşünüyorum.
örnek vermek gerekirse:
engellilik durumunuz ne zaman başladı ?
1 doğuştan
2 0-10 yaş arası
3 11-18 yaş arası
4 19- veya daha ilerki yaşlarda.
hangi engel grubuna dahilsiniz?
1 görme engelli
2 işitme engelli
3 ortopedik engelli
4 zihinsel engelli
5 ...
tabi güncel/siyasi vb. konularda da anketler düzenlenebilir..
Saygılar..