A Azata 4 Ocak 2022 #1 Merhaba Aranızda bu rahatsızlığı olupta ehliyetini yenileyen var mı.Tecrübelerini bizimle paylaşır mı
Merhaba Aranızda bu rahatsızlığı olupta ehliyetini yenileyen var mı.Tecrübelerini bizimle paylaşır mı
I Independent1988 14 Haz 2022 #2 Ruhsal ve Duygusal rahatsızlığı olanlara ehliyet vermiyorlar. Ben yenilemek için gittim sürücü olur raporu almak için vermediler.
Ruhsal ve Duygusal rahatsızlığı olanlara ehliyet vermiyorlar. Ben yenilemek için gittim sürücü olur raporu almak için vermediler.
slynmaster 12 Eki 2024 #3 Independent1988' Alıntı: Ruhsal ve Duygusal rahatsızlığı olanlara ehliyet vermiyorlar. Ben yenilemek için gittim sürücü olur raporu almak için vermediler. Genişletmek için tıkla ... saglık ocagına gıttım vermedıler fakat ozel hastane verıyormus. sınırlendım gıtmedım ozele daha.
Independent1988' Alıntı: Ruhsal ve Duygusal rahatsızlığı olanlara ehliyet vermiyorlar. Ben yenilemek için gittim sürücü olur raporu almak için vermediler. Genişletmek için tıkla ... saglık ocagına gıttım vermedıler fakat ozel hastane verıyormus. sınırlendım gıtmedım ozele daha.