Şizofreni raporumda sorumluluk alamaz yazması kamuya atanmama engel olur mu?

oguz442361

SMS Activated
şizofreni hastası inşaat mühendisiyim fakat engelli raporumda sorumluluk ve dikkat gerektiren işlerde çalışamaz yazıyor bu durum devlete atanmama engel olur mu

ekpss daha doğrusu ömss ile atanan bir çok engellinin (pskolojik rahatsızlığı olan) raporunda sizinkine benzer ibareler vardı ve bunların hepsi (sınavı kazananlar) atandı. Dolayısıyla o ibare atamanızın yapılmasına engel değil. atamanız yapılırken ona göre yapılır. Raporda çalışamaz ibaresi olmadığı müddetce atamanız olur.

peki,her şizofreni hastasının cezai ehliyeti yoktur diye birşey var mı, şizofreni hastası bir şuça karıştıysa hapis cezası alır mı ?

İnsanların ve insanlığın elindeki kaynaklar, silahlanma, kişisel güç kavgaları ... yerine hastalıkları iyileştirmeye harcansaydı bunları tartışıyor olmazdık. Bence sorumluluk sahibi olmaması gerekenler bu dünyayı yönetenler.

Sn. Oğuz,
Ben de şizofreni hastasıyım. beş yıl önce atandım. Raporumda da çalıştırılamayacağı iş alanları kısmında ''sorumluluk gerektiren işler'' yazıyor.
Daha ikinci günü 3 katlı, milyon liralık okulun anahtarını aldım. Hala da bende.
Yani raporunda böyle bir ifade olmasına pek de takılma.
SEn istedikten sonra, bunlar kağıt üzerinde yazılan olan formalitelerden öteye gitmez.
Saygılar..

Benim raporum da dikkat ve sorumluluk gerektiren isler de calisamaz ibaresi var bu sorun oluyor mu ekpss de atanma muhabbetin de

Geri