Defalarca Türkiye'de engelli olmanın zorluklarını  bu  plartformda  paylaştık. Bir çok makaleler  bu  konu  üzerine  yazıldı. Bir çok kişi   hayatında  yaşadığı sıkıntıları dile  getirdi, fakat  hala  günümüzde  bukadar  modern bir  Ülke olmamıza  rağmen  yollar,  kaldırımlar,  sokaklar  bir   tekerlekli sandalye  kullanan  için nekadar  düzeltildi? İşte  bütün mesele  burada  Yazılması  anlatılması  belki  bir  noktaya  kadar   etkili  olup  gerçekleri  yansıtabiliyordur. Fakat  birde  bunu  canlı  yaşamak  olayın   nekadar  ciddi  olduğunu  gösterir  ki  bu  noktada  izlediğim  bir  videoyu  sizlerle  paylaşmak  istiyorum.
Bir tekerlekli sandalye kullanan insanın dışarı çıktığı vakit nelerle uğraştığını gözler önüne seriyor. Bukadar gelişmiş bir Ülkeyiz madem de hala bu cadde ve sokaklardaki düzensizliklerin insanı dışarı çıkmaya illallah ettirecek boyuttaki halleri nedir? Ben daha fazla yazmayayım şimdi görüntüler konuşsun.
İşte Türkiye gerçeği

Bir tekerlekli sandalye kullanan insanın dışarı çıktığı vakit nelerle uğraştığını gözler önüne seriyor. Bukadar gelişmiş bir Ülkeyiz madem de hala bu cadde ve sokaklardaki düzensizliklerin insanı dışarı çıkmaya illallah ettirecek boyuttaki halleri nedir? Ben daha fazla yazmayayım şimdi görüntüler konuşsun.
İşte Türkiye gerçeği