Sultan: Dizi

Gazoz Agacı

Moderator
Arkadaşlar geç başladım izlemeye ama ya Nurgül Yeşilçayı çok sevdiğimden ( Asmalı Konak'ın Baharı ) ya da Diyarbakır' da çekilmiş olmasından ve özellikle bir kadının erkek egemen bir topluma isyanını, tüm baskılara rağmen hayatını kendi kurma isteğini anlatan bu diziyi çok beğendim.

Yaz günlerinde elimde kalan tek dizi :) tavsiye edebilirim :)

Sultan dizisini bene beğenerek izliyorum isterse kadının herşeyi başarabilecek güçte olduğunu ve kendine güvenmenin önemini anlatan bir dizi bazen gülürüp bazen düşündürtüyor.

Canım Gülümse izlemene sevindim :) Sultan tam bi başkaldırışın öyküsü :) sana komik bir şey söyleyeyim mi? Engelli olduktan sonra tam 2 yıl eve kapandım ve kimse beni dışarı çıkaramadı ( doktor, hastane hariç ) Ama bir gün nisan ayının ilk günleriydi ben çalışıcam, iş bulup yeniden başlıcam diye tutturdum ve çıkış o çıkış evden :) tam bir ay boyunca her sabah çıktım ama :) beni kimse eve döndüremedi bi daha ( sağlık raporum tam bir ay sürdü maalesef ) 2 ay içinde yani haziranda işe başlamıştım :)

Kadın yeter ki kararlı olsun, kafasına koyduğunu mutlaka ama mutlaka yapar :) Erkeklere ders olsun :) Kadının gücünden, azminden korkmalı...

Geri