SYDV Gıda yardımı başvurusu

Mertyigit

Ptt ödemelerinde şubat ve mart ayının ödemeleri ayrı ayrı görünür, 2 ayın toplamı son faturadan düşülecek ve dediğiniz gibi cüzzi bir rakam ödemeniz yeterli olacaktır.

gezegen

Resimde bugün itibarıyla başvuru red edilmiş görünüyor. İsretseniz sydv na telefon ederek netleştirebilirsiniz.

Kabul olursa yardım eklenme tarihi yazar
Evde bakim almaktan olmayabilirde tahminim ama bellide olmaz yardım eklenme tarihi yazarsa kabul edildi demek olur benimde 20 gune yakin surec devam ediyor yazdi arasira bakarsin edevletten gezegen kardeş

Kabul olursa yardım eklenme tarihi yazar
Evde bakim almaktan olmayabilirde tahminim ama bellide olmaz yardım eklenme tarihi yazarsa kabul edildi demek olur benimde 20 gune yakin surec devam ediyor yazdi arasira bakarsin edevletten gezegen kardeş
EK'de resmi ekledim bakabilirsiniz REDDEDİLDİ / FESHEDİLDİ yazıyor.

@septik
Sigortamız yok, engelli maaşı ve bakım maaşı dışında evde başka gelir yok, doğalgaz yardımı da uygun görüldü aldık ama bu neden böyle oldu anlayamadım?

Bu tarz yardım başvurulurunda, sydv mutevelli heyeti neyi krıter alıyor ben halen anlamış değilim. Hesap edildiğinde kişi başı geliriniz 1417 tl altında olduğu için engelli maaşı bağlandığına göre, zaten muhtaçlık krıterinin altında bir geliriniz var buna rağmen başvurunuzu red etmişler. Siz yinede sydv na telefon edip konuşun, bayram ihtiyaçlarımız var ve gelirimiz yetersiz derseniz belki yeni bir başvuru imkanı verilir.

bende sma 96 engelliyim hiç sosyal yardıma başvurmadım e devletten başvurunca eve falan geliyorlar mi nasıl oluyor

Geri