Öncelikle geçmiş olsunRapora itiraz ettikten sonra oranıda düşmeden kısmi bağımlı raporu tam bağımlı olarak alan var mı aranızda
Ben itiraz ettimbyarın heyete gireceğim bu sefer kısmi bağımlıyı tam bağımlı yapmadıkları gibi %90 oranıda düşürürlerse diye tedirginim
Evet benim rapor oranımı önce düşürdüler itiraz ettim rapor oranım yükseldi ama tam bağımlı yerine kısmi bağımlı ve raporu 2 yıl geçerli yaptılar.Benim hastalığım sürekli 40 yıldır rapor oranım yükselerek gidiyor tam bağımlı vermemek için ne yapacaklarını şaşırdılar Allaha havale ettim hepsini benim kalp krizi geçirmeme sebep oldular.Rapora itiraz ettikten sonra oranıda düşmeden kısmi bağımlı raporu tam bağımlı olarak alan var mı aranızda
Ben itiraz ettimbyarın heyete gireceğim bu sefer kısmi bağımlıyı tam bağımlı yapmadıkları gibi %90 oranıda düşürürlerse diye tedir
Allah yardımcınz olsun boşuna uğraşmayın ben uğraşmadım Yanlış anlamayın Ölücek olanlara artık para veriyorlar yeni sistemde Yakında daha çok kişinin parası kesilir "Rapor yenileme adı altında" Benim oranımda eski rapora göre fazla çıktı durumumda iyileşme yok ama kısmı bağımlı verildiarkadaşlar merhaba, benim çocuğumun yüzde 70 orta düzey engelli raporu var ve yenilememiz talep edildi bizde müracaat ettik ve dün itibari ile süreç başladı. bugün girdiğimiz heyetten sosyal hizmet görevlisi rapor oranı düşebilir maaşı kesilebilir dedi gerekçesi ise ilk raporu ile şuan ki hali çok farklı yürüyebiliyor ve konuşabiliyor olduçocuğum a'yı b'yi bilmez, ritmik 10'a kadar sayamaz vb bir çok olumsuz faktör var ve maalesef biz bu maaşla geçiniyoruz ne yapabiliriz? işlemleri iptal edip farklı bir hastaneden randevu oluşturabilir miyiz?