sevi10 12 Mar 2024 #1 Edevletimde tek seferlik yardım grubu yazıyor fakat henüz incelemede.miktarıyla ilgili fikri olan varmı arkadaşlar?
Edevletimde tek seferlik yardım grubu yazıyor fakat henüz incelemede.miktarıyla ilgili fikri olan varmı arkadaşlar?
V veli 1500 SMS Activated 12 Mar 2024 #2 Nerede ve nasıl şekilde yazıyor e-devlet'in neresinde sosyal yardımlarda mı yazıyor Tek seferlik yardım
Nerede ve nasıl şekilde yazıyor e-devlet'in neresinde sosyal yardımlarda mı yazıyor Tek seferlik yardım
sevi10 12 Mar 2024 #3 veli 1500' Alıntı: Nerede ve nasıl şekilde yazıyor e-devlet'in neresinde sosyal yardımlarda mı yazıyor Tek seferlik yardım Genişletmek için tıkla ... Evet sosyal yardımlar kısmında mütevelli heyet incelemede yazıyor
veli 1500' Alıntı: Nerede ve nasıl şekilde yazıyor e-devlet'in neresinde sosyal yardımlarda mı yazıyor Tek seferlik yardım Genişletmek için tıkla ... Evet sosyal yardımlar kısmında mütevelli heyet incelemede yazıyor
sevi10 12 Mar 2024 #5 Timsah' Alıntı: Gıda yardımı olabilir Genişletmek için tıkla ... Gıda olduğunu sanmıyorum geçen hafta aldım gıda yardımını
Timsah' Alıntı: Gıda yardımı olabilir Genişletmek için tıkla ... Gıda olduğunu sanmıyorum geçen hafta aldım gıda yardımını
V veli 1500 SMS Activated 12 Mar 2024 #6 Evet de bizim e-devlet'te böyle bir şey yazmıyor Şu anda ileride düşer mi bilmiyorum