Tekerlekli sandalye wollex modelleri

Gold Medikal

Moderatör
Moderatör
Katılım
Eki 21, 2013
Mesajlar
67
Tepkime Puanı
0
Puanları
6
Wollex marka tekerlekli sandalye modelleri Türkiye ve dünyanın başka ülkelerinde en fazla tercih edilen tekerlekli sandalye markasıdır. Wollex sadece manuel sandalye değil akülü tekerlekli sandalyede üretir. Bu makalemizde wollex marka akülü tekerlekli sandalye ve manuel tekerlekli sandalye modellerini model özelliklerini engelli kişiler için ürün kullanımının ve ihtiyaçları karşılama gibi tüm detayları açıklamaya çalışacağım.

Wollex tekerlekli sandalye w215

w205.jpg

Wollex w 2015 model manual sandalye medikal işiyle uğraşanlar tarafandan “özellikli tekerlekli sandalye” diye adlandırılır. Peki nedir wollex w 2015 I özellikli manuel sandalye yapan yanları dersek bu konuda şu bilgi ve özellikleri sıralamamız yeterli olur.

1- W 215 sırt kısmının yüksek (uzun) olması ve geriye doğru yatması nedeniyle sağlık açısında dik durmada zorlanan engelliler için kullanım ve sırt açısını ayarlamada büyük kolaylık sağlar.

2- Sandalye için özel tasarlanmış masa sistemi hasta kişinin manuel sandalye otururken yemek yemesini, rahatça bilgisayar kullanmasına olanak sağlar.

3- Katlanabilir şase ve çelik gövdesi ile hem dayanıklıdır hem de mobil durumda (sandalyenin bir yerden bir yere transfer edilmesinde) kolaylık sağlar. Oturma genişliği (koltuk ebadı) 45 cm dir.

4- Tekerlekli sandalye wollex w 215 klozet uyumludur. Dikkat tuvalet sandalye değildir sadece klozete uyumludur.
Ürünü nereden satın alabilirim?

W 2015 modeli İstanbul (beylik düzü ve Kadıköy satış mağazası) ve ankara satış mağazalarımızdan ister peşin isterse taksitle alabilirsiniz. İster direk satış mağazamıza gelerek bizzat inceleyebilir isterseniz satış sitemizden onlayn sipariş vererek alabilirsiniz.
W 2015 sandalyenin fiyatı 550 tl dir. Not bu fiyat peşin nakit alımlarda geçerli olup taksitli alışlarda taksit sayısına göre satış fiyatı değişmektedir. Fiyat kdv hepsi dahildir. Özellikle bazı medikal firmalar bu fiyata kdv dahil değil diyerek sitede yazılan fiyatın üzerinde fiyat çıkartıyorlar. Oysa tekerlekli sandalyelerden devlet kdv almaz.
İlgili ürünü satın almak için tıklayın: Özellikli Manuel Tekerlekli Sandalye: Wollex W215

Wollex W505 Amortisörlü Alüminyum Tekerlekli Sandalye

w505.jpg

Wollex in bu modelinde neredeyse hiçbir manuel sandalyede olmayan amortisör sistemi mevcuttur. Ön teker ve arka tekere monte edilmiş amortisörle sarsıntıyı hissetmezsiniz. Bu model günlük yaşam içinde hastanın ihtiyaçlarını ve rahatını sağlayacak özelliklere sahiptir. Wollex tarafından üretilen bu ürün de kol koyma yerleri ayarlanabilir. Kolçakları isteğe bağlı yukarı aşağı indirerek kol koyma yerini kol koyma mesafesini rahatça ayarlayabilirsiniz. Wollex W505 rahat oturma sağladığından kişisel güvenlik açısından son derece güvenlidir. Detaylı bilgi ve sipariş için buraya tıklayınız: Wollex W505 Amortisörlü Alüminyum Tekerlekli Sandalye

Wollex W980 Çocuk Tekerlekli Sandalyesi

Wollex in w 980 model çocuk ( bebek ) sandalyesi pediatrik sandalyeler içinde en çok tercih edilen modelidir. Sadece çocuk sandalyesi değildir aynı zamanda küçük beden engellilerinde tercih ettiği bir modeldir. W 980 model tekerlekli sandalye tl fiyatı kdv dahil 520 tl dir. Kullanıcı tarafından sürekli uygun yorumlar alan bu model sandalyemizle ilgili satış sitemizden daha detaylı teknik bilgileri okuyabilirsiniz. Okumak için tıklayınız:> Wollex W980 Çocuk Manuel Tekerlekli Sandalye

Wollex Akülü Sandalye Modelleri

wollexmagic.jpg

Wollex in manuel sandalyelerinin yanı sıra bir çok modelde üretilmiş akülü sandalye modeli vardır. Bunların en yeni olanı Wollex W807 Magic dir. Dünya ve türk medikal sektöründe tartışmasız en hafif ve taşıması kolay akülü sandalyesi diye hakkında haber yapılan w807 model akülü sandalye sadece 20 kg ağırlığındadır. Wollex’in süper amiral gemisi diye nitelendirilen bu model 2 yıl garanti süresi vardır. 2 yıl boyunca oluşan arızalar için ücretsiz bakım yapılır kargo dahil tüm masraflar üretici firma tarafından karşılanır. Çoğu akülü sandalye transfer sırasında iki kişi tarafından kaldırılıp bir yerden bir yere götürülürken w 807 20 kg ağırlığında olması nedeniyle bir kişi tarafından kolayca taşınabilmektedir. İlgili ürünü online satın almak ve genel bilgi destek almak için alışveriş sitemizi ziyaret ediniz:> Wollex W807 Magic Akülü Tekerlekli Sandalye

Wollex Aktif (sporcu) Sandalyesi Varmı?

1wollexaktifmanuelsandalye.jpg

Wollex W737 Aktif Tekerlekli Sandalye modeli tam olarak tekerlekli sandalye basketbol oynamak için üretilmiş bir sandalye olmasada aktif yapısıyla basketbol oynamak için uygun bir modeldir. Özellikel fiyat açısından diğer basketbol sandalyelerine nazaran çok ucuz olan w 737 model aktif sandalyeye ait detaylı teknik açıklama için tıklayınız: Wollex W737 Aktif Tekerlekli Sandalye

Wollex Markası Adı Altında Başka Ürünler

Wollek sadece akülü sandalye, tekerlekli sandalye üretimi yapmaz. Wollex aynı zamanda tansiyon cihazı masaj koltuğu (ki birçok ünlü isim wollex masaj koltuğunu kullanmaktadır. ) spor fitnes plates ürünleri ile özellikle kadın ve spor yapmaya düşkün olanlar tarafından tercih edilen markalardan biridir. Not: Özellikle wollex marka tansiyon aleti doğru tansiyon ölçümü yapması nedeniyle sağlık sektöründe ün yapmış bir tansiyon cihazıdır.

Diğer wollex akülü sandalye ve tekerlekli sandalye modelleri için tıklayınız:
Ürünler hakkında bilgi almak soru sormak için bizi arayın:
Telefon: 0546 531 46 47
 
Tekerlekli Sandalye
Üst