İ İbrahim77 29 Haz 2022 #1 İyi günler benim %80 raporum var ama sydv dan toplantıya gireceksin dediler şimdi onu bekliyorum. Kabul olmama gibi bir durum olurmu toplantıda?
İyi günler benim %80 raporum var ama sydv dan toplantıya gireceksin dediler şimdi onu bekliyorum. Kabul olmama gibi bir durum olurmu toplantıda?
edo24 29 Haz 2022 #2 İbrahim77' Alıntı: İyi günler benim %80 raporum var ama sydv dan toplantıya gireceksin dediler şimdi onu bekliyorum. Kabul olmama gibi bir durum olurmu toplantıda? Genişletmek için tıkla ... raporunuz ne içindi evde bakım maaşı için mi
İbrahim77' Alıntı: İyi günler benim %80 raporum var ama sydv dan toplantıya gireceksin dediler şimdi onu bekliyorum. Kabul olmama gibi bir durum olurmu toplantıda? Genişletmek için tıkla ... raporunuz ne içindi evde bakım maaşı için mi
İ İbrahim77 29 Haz 2022 #3 edo24' Alıntı: raporunuz ne içindi evde bakım maaşı için mi Genişletmek için tıkla ... Yok engelli Raporu
edo24' Alıntı: raporunuz ne içindi evde bakım maaşı için mi Genişletmek için tıkla ... Yok engelli Raporu
edo24 29 Haz 2022 #4 İbrahim77' Alıntı: Yok engelli Raporu Genişletmek için tıkla ... anladım ilk defa duydum onun için sordum o konu hakkında bilgi sahibi değilim sadece nedenini sordum kusura bakmayın
İbrahim77' Alıntı: Yok engelli Raporu Genişletmek için tıkla ... anladım ilk defa duydum onun için sordum o konu hakkında bilgi sahibi değilim sadece nedenini sordum kusura bakmayın