Vasi uzatma

Merhaba benim vaslik sürem bittmiş 2 senelik olduğunun farkında değildim uzatma için tekrar aynı işlemleri yapmam mı lazım yoksa vasi uzatma dilekçesi yeterli olur mu bilgi verirseniz sevinirim

Aynı sorun bendede vardı ben uzatmaya gittiğimde gerek yok demişlerdi.ama sosyal hizmetler Ocak ayında vasilik uzatma istedi bizim vasilik 2011 yılında verildi.raporu2019da süresiz aldık.simdi vasilik kararı veren ilk mahkemenin yaşadığım ile dosyayı yollamasini bekliyorum.mahkeme karar verecek büyük ihtimal.

Aynı sorun bendede vardı ben uzatmaya gittiğimde gerek yok demişlerdi.ama sosyal hizmetler Ocak ayında vasilik uzatma istedi bizim vasilik 2011 yılında verildi.raporu2019da süresiz aldık.simdi vasilik kararı veren ilk mahkemenin yaşadığım ile dosyayı yollamasini bekliyorum.mahkeme karar verecek büyük ihtimal.
Ben 2021 yılında vasi atandım 2 yıllık olduğundan haberim yoktu kimsede bana Vasilik uzat diye aramadı ama şimdi banka işleri var kısıtlı için banka yeni belge istedi uzatma için dilekçe mi vericem yoksa tekrar yeni dava mı açılacak onu merak ediyorum

Geri