Dostlar, daha evvel belirttiğim gibi dün yeniden heyet serüvenim başladı. Namık Kemal Üniversite Hastanesinde süreci başlattık. Kendi adıma çok önemli iki detayı paylaşmak istiyorum. Muhtemelen raporun içeriğini direkt olarak etkileyecek unsurlar çünkü.
1. En son nefroloji kontrollerimi 13.8.2021 tarihinde sağladığımı (çalışamadığımdan ve Gss borcum biriktiğinden ötürü) göz önüne alırsak eğer dün itibariyle en güncel haliyle değerlerimde yükselme mevcut.
2. Beni en sevindiren durum ise nefroloji ve iç hastalıkları doktorlarının (6-7 Ekim için) ultrason, troid çekimi ve güncel kan/idrar tahlilleri isteyerek detaylı tetkik yapmak istemeleri oldu. Muhtemelen çıkacak sonuçlara göre birbirleriyle paslaşarak hem yeni orana katkıda bulunacaklar. Hem de beni en doğru şekilde yönlendirecekler diye düşünüyorum. Nihayetinde yeni rapor oranının belirlenmesi ana ve kronik rahatsızlıkların seviyesine bağlı.
6-7 Ekim sabahı gerekli çekimler yapılıp kontroller sağlanarak süreç neticelendirilecek arkadaşlar. Umarım gerek raporlama gerekse de hastalıklarımın düzeltilmesi adına güzel adımlar atabiliriz.
Hepinize temennilerinizi için teşekkürler.